AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 12:06

23-24 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi final sınavı soru ve cevapları öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Peki, AÖF final soru ve cevaplarına nasıl ulaşılır? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

23 - 24 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF final sınavı soru ve cevapları geçtiğimiz saatlerde Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlandı.

AÖF FİNAL SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF öğrencileri için yapılan duyuruda final sınavı soru ve cevaplarına ‘https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx’ adresinden giriş yapılarak ulaşabileceği belirtildi.

Verilen adreste ilgili alanlara e-posta adresinizi veya T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Sonrasında ise sisteme giriş yaparak AÖF güz dönemi final sınavları soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

23 - 24 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınavlarının açıklanma tarihi net olarak verilmese de gelişen teknolojiyle beraber sonuçların en geç 15-20 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

HATALI SORULARLA ALAKALI NASIL BİR İŞLEM YAPILIYOR?

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen AÖF sınavında sorulan 2 sorunun da aynı olduğu belirlendi.

Gerçekleşen sınavda 4715 kodlu kitapçıkta Diplomasi Tarihi dersi 14. ve 19. soruların cevaplarıyla birlikte içerik olarak aynı olduğu belirlendi. Konuyla alakalı ne yapılacağı merak edilirken, uzmanlar bir sorunun iptal edileceğini öngörüyor. 

BAKMADAN GEÇME!