AÖF Kayıt Yenileme 2016 işlemleri başladı!

Güncelleme Tarihi:

AÖF Kayıt Yenileme 2016 işlemleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 11:53

Anadolu Üniversitesi, AÖF ders ekle-sil işlemleri ve AÖF kayıt yenileme işlemlerini haberimizde bulabilirsiniz. AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF harçları ne kadar? Kayıt yenileme nerelerden nasıl yapılır? Hangi evraklar gerekiyor? İşte AÖF kayıt yenileme ve ders ekle sil bilgileri.

Haberin Devamı

Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi ders kayıt yenileme işlemleri yapılmadığı takdirde, öğrenciler bahar dönemi dersleri ve sınavlarına giremeyecekler. AÖF kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapıldığı haberimizin detaylarında.

Final sınavlarının ardından yeni dönem kayıtları yaptırma hazırlığında olan öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerinin ne zaman yapılacağı ve harç ücretlerinin ne kadar olacağı konusunda meraktalar. İşte 2016 AÖF kayıt yenileme işlemi, harç ücretleri ve tüm kayıt yenileme işlemlerinin detayları…

AÖF Kayıt Yenileme 2016 işlemleri başladı

AÖF DERS EKLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kayıt Yenileme İşlemleri, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayıp 04 Mart 2016 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Haberin Devamı

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Yapılan açıklamaya göre AÖF kayıt yenileme işlemleri, Ders Ekle/Sil İşlemi ve Kayıt Yenileme Ücretinin ödenmesi ile gerçekleştirilebilecek. AÖF kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat 2016 günü başlayacak, 4 Mart 2016 Cuma günü mesai saati bitiminde bitecek. Mazeretli AÖF 2016 Kayıt Yenileme işlemleri de 4 Mart 2016 tarihinde tamamlanacak. Ders Ekle/Sil İşlemlerini http://aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2015-2016 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri…

Duyuru, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2015-2016 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsıyor. Yenileme işlemleri, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak, 4 Mart 2016 Cuma günü mesai bitiminde sona erecek. Mazeretli olanlar da 4 Mart 2016 Cuma günü kayıt yenileme işlemerini tamamlayacaklar. Kayıt Yenileme işlemleri, Ders Ekle/Sil işlemi ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi ile gerçekleştirilebilecek.

Bahar döneminde kayıt yenilemesi yapacak öğrencilere ders atamaları 30 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde Fakülte tarafından yapılacak. Öğrencilerin tekrar ettikleri dersler hariç Fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir ya da toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde üst yarı yıldan ders eklemesi yapabilir. Ders Ekle/Sil işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresinden Ders Ekle/Sil otomasyonundan yapılacak. Öğrencilerin, herhangi bir sorun yaşamamaları için ödeme yapmadan önce muhakkak dersleri incelemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

22 Şubat 2016/4 MArt 2016 tarihleri arasında kayıt yenileme bedelini ödeyen, fakat tekrar ders ekleme işlemi yapmak isteyen öğrenciler ise 3 Mart 2016 tarihinde aof.anadolu.edu.tr adresinden Mazeretli Ders Ekleme İşlemleri otomasyonundan ders ekleme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Fakülte tarafından yapılan ders atamasında, atanmayan dersi kalan ve bu dersleri alması halinde mezun olabilecek surumda olan öğrencilerin, 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleme işlemi yapmaları gerekiyor.

AÖF Kayıt Yenileme Ödeme Bilgileri, Ders Ekle/Sil ekranında ya da bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alıyor olacak. Ders Ekle/Sil işlemi yapan öğrenciler Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ve 2015/2016 öğretim yılı Bahar Dönemi Öğretim Gideri ödemelerini 22 Şubat 2016-4 Mart 2016 tarihleri arasında yapacaklar. Ödemeler, Vakıfbank şubelerinden ya da ATM’ lerinden, Kredi Kartı/Banka Kartı ile öğrenci sayfasından ya da 444 0 724 telefon bankacılığı ya da’ da internet, telefon bankacılığı ya da ATM’ lerden saat 23:30’ a kadar ya da şubelerden mesai saati bitimine kadar yapılabilir. Fakat, kayıt yenileme işlemlerinin son günü provizyon işlemleri sebebiyle kredi kartı ve banka kartı ile ödeme yapılamayacak. Öğrenciler, ödeme işlemi bittikten sonra aldıkları belgenin, 2015-2016 öğretim yılı Bahar Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olduğunu muhakkak kontrol etmeliler. Sadee geçmiş dönem borç/borçlarını ödeyen, 2015/2016 öğretim yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Bedelini ödemeyen öğrencilerin, 2015/2016 öğretim yılı Bahar Döneminde kayıtları yenilenmez.

Haberin Devamı

AÖF Kayıt Yenileme İşlemi yapan öğrenciler, kayıt yenileme tarihleri içerisinde mutlaka  adresi Öğrenci anadolu.edu.tr/acikogretim Girişi ya da aof.anadolu.edu.tr adresinden Öğrenci Otomasyonu otomasyonundan kayıtlarının yenilenip yenilenmediğini kontrol etmeliler. 4 Mart 2016 tarihinden sonra Kayıt Yenileme Dönemi kesinlikle uzatılmayacak ve bu tarihten sonra mazeret kabul edilmeyecek.

Şifresi olmayan öğrenciler, en yakın AÖF bürosundan, 0850 200 46 10-19(10 Hat) veya 444 10 26 numaralı Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezini Fakültede kayıtlı cep telefonu numarasından arayarak,  anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Şifre İşlemleri” bölümünden “Şifre Hatırlatma” bağlantısından alabilirler.

Haberin Devamı

AÖF kayıtlarını yenileten öğrenciler ders kitaplarını kayıt yenileme tarihleri içerisinde ya da sonrasında bağlı oldukları AÖF bürosundan alabilirler. AÖF Kayıt Yenileme Kılavuzlarına ise, http://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden ya da adresinden aof.anadolu.edu.tr Ders Ekle/Sil otomasyonundan ulaşabilirler.

BAKMADAN GEÇME!