AÖF final sınavı giriş yerleri belli oldu mu?

Güncelleme Tarihi:

AÖF final sınavı giriş yerleri belli oldu mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 17:34

2015-2016 yılı Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları kısa bir süre sonra yapılacak. 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan final sınavları için sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekleyen öğrencilerin gözü Anadolu Üniversitesi’nde.

Haberin Devamı

Binlerce öğrenci tarafından merakla beklenen AÖF Güz Dönemi sınav giriş yerleri Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF öğrenci giriş sisteminde duyurulacak. Normalde sınavdan bir hafta öncesinde belli olması beklenen sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. 23-24 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan sınavlarda ter dökecek olan öğrencilerin beklediği sınav giriş yerlerinin hafta içi açıklanacağı öngörülüyor.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden yayınlayacağı AÖF sınav yerlerine 'Öğrenci Girişi' bölümünden giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Sınav yerini öğrenmek isteyen öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak sınav giriş belgelerini alabilirler. Ayrıca isteyen öğrenciler AÖF bürolarından sınav giriş belgelerini alabilir veya e-posta olarak gönderilen sınav giriş belgesinin çıktısını kullanabilirler.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI YILDA KAÇ KERE YAPILIYOR?

AÖF sınavları güz ve bahar olmak üzere iki dönemde yapılmaktadır. Güz döneminde, güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı; bahar döneminde, bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı yapılmaktadır. Böylece AÖF öğrencileri 1 yılda 4 kez sınava girmektedirler.

AÖF SINAVLARINDA OTURUM SAYISI NEDİR?

AÖF sınavlarının tümü Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilir. Öğrenciler, sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 oturumda ter dökmektektedir.

AÖF sınavları test şeklinde olup, beş seçenekli çoktan seçmeli sınav şeklindedir.

BAKMADAN GEÇME!