AÖF sınav tarihleri değişti! AÖF sınavları ne zaman yapılacak?

Güncelleme Tarihi:

AÖF sınav tarihleri değişti AÖF sınavları ne zaman yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 12:48

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi sınav tarihlerini değiştirdiğini açıkladı. Üniversite değişikliğe gerekçe olarak İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) ve açık öğretim sınav tarihlerinin aynı döneme denk gelmesini gösterdi. İşte 2018 AÖF bahar dönemi sınav tarihleri...

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin (AÖF) 2017-2018 öğretim yılı bahar dönem sonu sınavlarının tarihi değişti. 2-3 Haziran’da düzenlenecek sınavlar, yapılan değişiklikle 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) ve ilk defa gerçekleştirilecek Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları Sınav tarihleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nca 2-3 Haziran olarak yeniden belirlendi.

Bu nedenle 2-3 Haziran'da yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri 2017-2018 öğretim yılı bahar dönem sonu sınavlarının 26-27 Mayıs'ta gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!