AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri 9 Kasım'da başlıyor

Güncelleme Tarihi:

AÖF Akademik Danışmanlık Dersleri 9 Kasımda başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2013 14:40

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencilerine yönelik yüz yüze 'Akademik Danışmanlık Derslerinin Güz Dönemi' tüm yurtta 9 Kasım Cumartesi günü başlıyor. Adaylar daha fazla bilgiye üniversitenin www.anadolu.edu.tr internet adresinden ve AOF bürolarından edinebilecek.

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi'nde yapılan yazılı açıklamada; uzaktan öğretim veren Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri öğrencileri için öğrenilmesinde güçlük çekilen bazı derslere yönelik yüz yüze Akademik Danışmanlık derslerinin 9 Kasım tarihinde başlayacağı 24 Ocak 2014 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:
"Muş hariç tüm illerde ve 9 ilçede (Alanya, Bandırma, Biga, Bozüyük, Elbistan, Fethiye, İnegöl, İskenderun, Nazilli) olmak üzere 94 merkezde (İstanbul 3 Merkez; Ankara, İzmir ve Eskişehir 2 merkez) yapılan Akademik Danışmanlık derslerine, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecek. Öğrenciler için devam zorunluluğu da bulunmuyor. Adaylar, derslerin yapılacağı sınıfları, derslerin gün ve saatlerini, Kasım ayının ilk haftasından itibaren bulundukları ildeki AÖF Bürosuna başvurarak veya www.anadolu.edu.tr adresinde bulunan Açıköğretim başlığı altındaki Akademik Danışmanlık Hizmetleri bölümünü inceleyerek öğrenebilirler."

Haberin Devamı

2013-2014 Öğretim Yılı Güz Dönemi'nde Akademik Danışmanlık kapsamında yüz yüze öğretimi yapılacak 12 ders ise şunlar:
'Matematik, Genel Muhasebe, İktisada Giriş, Osmanlı Türkçesine Giriş, Eski Türk Edebiyatı'na Giriş, Biçim ve Ölçü, Dönem Sonu İşlemleri, Mikro İktisat, İstatistik, Maliyet Muhasebesi, Türk Vergi Sistemi, Finansal Yönetim ve İngilizce."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!