Anne-babası adına okul yaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Anne-babası adına okul yaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 17:36

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Ruhi Alpagot, annesi ve babası adına anaokulu yaptırdı. 5 derslikli 200 öğrenci kapasiteli anaokulu, eylül ayında eğitime başladı.

Haberin Devamı

Annesi ve babasının adını taşıyan Mürüvvet- Necmi Alpagot Anaokulu’nun açılışını yaptıklarını söyleyen Mahmut Ruhi Alpagot, "Annemin babası bir okul yaptırmak istemiş, hatta okul için yer tahsisi de yapmış ama ne yazık ki bir türlü yapılamamış. Okul yaptırmak annemin içinde kalan bir ukdeydi. Annemi ve babamı mutlu etmek için okul yaptırma kararı aldık. Akdeniz Üniversitesi Kampüsü’nde mayıs ayında yapımına başlanan Mürüvvet- Necmi Alpagot Anaokulu 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı ve Eylül ayında çocuklarla buluştu. Antalya’ya bir eğitim kurumu kazandırmak bizlere de nasip oldu" diye konuştu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya, Mahmut Ruhi Alpagot’un annesi Mürüvvet Alpagot ve babası Necmi Alpagot’un yanı sıra, aile üyeleri de okulun açılış törenine katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!