Akasya Avm'ye Toplu Ulaşım İle Nasıl Gidilir, Nerede Ve Hangi Semtte? (Metrobüs, Metro Ve Otobüs)

Güncelleme Tarihi:

Akasya Avmye Toplu Ulaşım İle Nasıl Gidilir, Nerede Ve Hangi Semtte (Metrobüs, Metro Ve Otobüs)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2022 14:02

Türkiye'nin en önemli alışveriş merkezlerinin birçoğunun İstanbul'da bulunduğu bilinmektedir. Akasya AVM'de İstanbul'da bulunan en önemli AVM'ler arasında yer almaktadır. Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada oldukça önemli olan alışveriş merkezlerinden birisidir. Akasya AVM ise merkezi bir konumda yer almaktadır. Toplu taşıma kullanarak da alışveriş merkezine ulaşım sağlamak oldukça kolay olmaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Haberin Devamı

Akasya AVM, son derece geniş ve ferah bir alışveriş merkezi olarak bilinmektedir. İstanbul ilinde yer alan Akasya AVM, Üsküdar'da bulunmaktadır. Bulunduğu konum itibariyle hem özel araçlarla hem de toplu taşıma araçlarıyla kolay bir şekilde ulaşım sağlanmaktadır. 

 Akasya AVM'ye Toplu Ulaşım ile Nasıl Gidilir? 

 Akasya AVM, Acıbadem mahallesinde bulunmaktadır. Bulunduğu konum itibariyle ise toplu ulaşım ile gidilmesi oldukça kolaydır. Alışveriş merkezine; metro, marmaray, minibüs, metrobüs ve otobüslerle ulaşım sağlanması mümkün olmaktadır. Akasya AVM, sabah saat 10:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında açıktır. Üsküdar'da bulunan Akasya alışveriş merkezine ulaşım kolay bir şekilde sağlanmaktadır.

  Metro kullanarak Akasya AVM'ye ulaşım sağlamak isteyen kişilerin Ünalan metro durağında inmeleri gerekmektedir. Ünalan metro durağına gidebilmek için ise Tavşantepe metro hattının tercih edilmesi gerekmektedir. Ünalan durağında inen kişilerin ise Akasya AVM çıkışını kullanmaları gerekir. Böylece tünelin sonunda Akasya AVM'ye ulaşabilirler. 

Haberin Devamı

 Metrobüs de oldukça hızlı olan bir toplu taşıma aracı olarak tercih edilmektedir. Metrobüs kullanarak da Akasya AVM'ye gitmek mümkün olmaktadır. Metrobüs kullanarak alışveriş merkezine gitmek isteyen kişilerin Uzunçayır durağına gitmeleri gerekir. Bu durakta inilince ise Tavşantepe tarafına gidilen metro hattına binilmesi gerekmektedir. Ünalan durağında indikten sonra ise Akasya AVM çıkışına gidilmesi gerektiği söylenebilir. 

 Metro ile Akasya AVM'ye gidilmesi için Ünalan durağında inilmelidir. Ardından ise Akasya AVM çıkışına doğru tünelde yürünmesi gerekmektedir. Akasya AVM, büyük olmasının yanı sıra ulaşımın kolay olması nedeniyle de tercih edilmekte olan bir alışveriş merkezidir. 

 Söğütlüçeşme durağında marmaraydan indikten sonra otobüs veya metrobüs ile aktarma yapmayı tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda taksiyle gitmeyi de tercih edebilirsiniz. Söğütlüçeşme durağında indikten sonra Akasya AVM'ye yürümek 25 dakika sürmektedir. 

 Akasya AVM Nerede ve Hangi Semtte? (Metrobüs, Metro ve Otobüs)

Haberin Devamı

  Akasya AVM, İstanbul, Üsküdar'da bulunmaktadır. Acıbadem mahallesinde bulunan Akasya alışveriş merkezine oldukça kolay bir şekilde ulaşım sağlanması mümkündür. Akasya AVM, ulaşım sağlanması kolay bir alışveriş merkezidir. Akasya alışveriş merkezine gitmek isteyen kişiler, otobüsle, metroyla veya metrobüsle gitmeyi tercih edebilmektedir.

  Akasya alışveriş merkezine otobüsle gitmekte kolay bir şekilde mümkün olmaktadır. Otobüs ile ulaşım sağlamak için, Uzunçayır otobüs durağından geçen otobüs numaralarının öğrenilmesi gerekmektedir. En yakın otobüs durağına giderek otobüsün beklenmesi gerekir. Otobüse bindikten sonra ise Uzunçayır durağına gidilmesi gerekmektedir. Durakta inildikten sonra ise Ünalan'a doğru ilerlenmesi gerektiği söylenebilir. 

Haberin Devamı

 Minibüs kullanarak da Akasya alışveriş merkezine gitmek mümkün olmaktadır. Akasya AVM'ye gidebilmek için ise Gebze – Harem minibüs hattının tercih edilmesi gerekmektedir. Akasya alışveriş merkezine toplu taşıma araçlarını kullanarak gitmek oldukça kolay olmaktadır.

  Akasya AVM, Üsküdar'ın Acıbadem mahallesinde yer almaktadır. Metro ile gitmek isteyen kişilerin, M4 Kadıköy-Tavşantepe Metro Hattı’nı kullanmaları ve Ünalan durağında indikten sonra yaklaşık 10 dakika kadar tünellerde yürümesi gerekmektedir. Marmaray ile alışveriş merkezine gidilmesi için ise Söğütlüçeşme durağında inerek tekrar otobüse binilmesi gerekmektedir. Otobüsten ise Uzunçayır durağında inilmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

  İstanbul'un farklı semtlerinden Akasya alışveriş merkezine ulaşım sağlanması mümkün olmaktadır. Akasya AVM'ye gitmek isteyen kişilerin Acıbadem mahallesinde bulunan Çeçen sokağına giderek AVM'ye ulaşım sağlamaları kolay bir şekilde mümkün olmaktadır. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!