ABD’den en üst düzey üyelik aldı

Güncelleme Tarihi:

ABD’den en üst düzey üyelik aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 16:20

Haberleşme kuramı ve kablosuz haberleşme alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Murat Uysal, IEEE tarafından en üst düzey üyelik anlamına gelen ‘Fellow’ unvanına layık görüldü.

Haberin Devamı

Merkezi New York’ta bulunan, 160 ülkede 425 bini aşkın üyesiyle elektrik ve elektronik mühendisliği alanında faaliyet gösteren ve kâr amacı gütmeyen uluslararası organizasyon IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers), Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Uysal’ı ‘Fellow’ derecesiyle onurlandırıldı.

EN YÜKSEK ÜYELİK DÜZEYİ
IEEE ‘Fellow’ derecesi, IEEE'nin ilgi alanındaki konularda dünya çapında, çığır açıcı ve yaygın etkisi en üst derecede olan çalışmalara imza atmış önemli araştırmacılara, yalnızca bu dereceyi almış üyelerin önerisiyle, referanslarıyla ve IEEE Yönetim Kurulu'nun onayıyla veriliyor. ‘Fellow’ derecesi IEEE'deki en yüksek üyelik düzeyi olup önemli bir kariyer başarısı olarak kabul ediliyor.

Haberin Devamı

300’DEN FAZLA ULUSLARARASI DERGİ VE KONFERANS YAYINI
Prof. Dr. Uysal, haberleşme kuramı ve kablosuz haberleşme alanlarında çalışma ve araştırmalara imza atıyor. Bu alanlarda yaptığı 300'den fazla uluslararası dergi ve konferans yayını, bunlara aldığı 9 bin 500’den fazla atıf bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!