81 okula spor malzemesi dağıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

81 okula spor malzemesi dağıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 12:37

81 ildeki 81 okulda spor malzemeleri yenileniyor. Olimpiyat Oyunları kapsamında yürütülen “1 Paket = 1 Destek” kampanyasıyla basketbol potasından voleybol ağı ve futbol topuna kadar 2 bin 500’den fazla spor malzemesi dağıtılacak.

Haberin Devamı

Spor, sağlıklı bir yaşamın ilk şartı. P&G Türkiye de, çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve spor ve Olimpiyat ruhunu çocuklarla buluşturmak amacıyla, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle “1 Paket = 1 Destek” kampanyası yürütüyor. Kampanya kapsamında Türkiye’nin 81 ilindeki 81 okulu yeni spor malzemeleriyle buluşturuluyor. Rio 2016 Olimpiyat Oyunları döneminde yürütülen kampanyayla sağlanan spor malzemelerinin dağıtımına İstanbul’daki Kağıthane Atatürk Ortaokulu ile başlanırken, Olimpiyat Şampiyonumuz Taha Akgül de öğrencileri bu yeni heyecanda yalnız bırakmadı. P&G Türkiye’nin Olimpiyat Oyunları sponsorluğu kapsamında yürüttüğü “Teşekkürler Anne” kampanyasına paralel olarak yürüttüğü “1 Paket = 1 Destek”, Türkiye genelindeki 81 okulu basketbol potasından voleybol ağı ve futbol topuna kadar 2 bin 500’den fazla spor malzemesiyle buluşturacak. 

Haberin Devamı

“Yarının şampiyonları bu sıralardan çıkacak”

Yeni spor malzemelerine kavuşan Kağıthane Atatürk Ortaokulu’ndaki öğrencilerle bir araya gelen Olimpiyat Şampiyonu Taha Akgül yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ben ülkeme Olimpiyat altın madalyası gururu yaşattım ve biliyorum ki, bu okulda da bu gururu bizlere yaşatabilecek çok sayıda kardeşim var. Bu kampanyayla çocukların spor yapmalarına destek oldukları için P&G Türkiye, Milli Eğitim Bakanlığı ve TMOK’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ben de bu sıralardan yetiştim ve Olimpiyat şampiyonu oldum. İnanıyorum ki, bu gibi desteklerle yarının şampiyonları da bu sıralardan çıkacak.” 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!