29’uncu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları İstanbul'da açıldı      

Güncelleme Tarihi:

29’uncu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları İstanbulda açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 15:37

Liseden yaz okuluna, üniversiteden yüksek lisansa, stajdan mesleki eğitim programlarına kadar pek çok alanda eğitim almak isteyenleri buluşturan 29’uncu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları, İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı.

Haberin Devamı

Ankara, Eskişehir ve İzmir'de gerçekleştirilen fuarın İstanbul ayağı, bugün ve yarın İstanbul Kongre Merkezi'ndeolacak. 21 Mart'ta ise Bostancı Dedeman Otel'de devam edecek. Fuar 23 Mart'ta da Adana'da gençler ve aileleriyle buluşacak.     

Oxford'dan Harvard'a dünyanın önde gelen üniversitelerine kabul olmanın inceliklerinin öğrencilerle paylaşıldığı fuarda, eğitimde son trendler hakkında haberdar olmak, liseler ve üniversiteler hakkında bilgi almak, burs başvuruları yapmak, mesleki kariyerlerine yurt dışında devam etmek ve geliştirmek isteyenlere bilgi veriliyor.     

IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'na katılan 200'ün üzerinde okul, Türkiye'deki bin başarılı öğrenciye burs verecek. Başarı burslarının yanı sıra öğrenciler; dil kursları, online İngilizce programlar ve ücretsiz TOEFL Ibt seviye tespit sınavlarıyla yurt dışında eğitime bir adım daha yaklaşma imkanı bulacak.     

Haberin Devamı

Fuarlara; ABD ve İngiltere'den 50'nin üzerinde olmak üzere; Almanya, Kanada, Avustralya, Rusya, Fransa, İtalya, İspanya, İsveç, İsviçre, Macaristan, Polonya, Çin, Danimarka, Litvanya, Avusturya,  Estonya'nın da aralarında bulunduğu ülkelerden 200'e yakın eğitim kurumu katılıyor.     

 

BAKMADAN GEÇME!