24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirimler

Güncelleme Tarihi:

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 15:53

Türkiye’de görev yapan yaklaşık 1 milyon eğitimci 24 Kasım’da hatırlanacak. Birçok şirket ve kurum da öğretmenlere özel indirim yapacak.

Haberin Devamı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde birçok şirket ve kurum özel indirimler yapıyor. İşte öğretmenlere özel indirimler:

HAVAYOLLARINDA YÜZDE 25
Türk Hava Yolları(THY) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği bir promosyonla öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri aileleri için iç hat seferlerinde bilet alımlarında yüzde 25 indirim uyguluyor. Kampanyanın biletleme dönemi ise 9 Ekim 2018 ile 24 Mart 2019 olurken seyahat dönemi ise 19 Kasım 2018 ile 31 Mart 2019 olarak belirlendi. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabiliyor.

POSTADA DA İNDİRİME
Öğretmenlere, 24-30 Kasım arasında PTT’den posta gönderimlerinde yüzde 30; TCDD’ye bağlı hızlı tren ve ana hat biletlerinde yüzde 50 indirim yapılacak.

Haberin Devamı

İBB'DE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler için BELTUR köşkleri ve sosyal tesislerinde 23-24-25 Kasım tarihlerinde öğretmenlere yüzde 20 indirim uygulanacak. Sosyal tesisleri ziyaret eden öğretmenlere çiçek takdim edilecek. yaklaşık 500 noktada 100 bin araç kapasitesiyle açık, katlı ve yol üstü hizmet veren İSPARK'a ait otoparklar da öğretmenlere ücretsiz olacak. İBB İştiraki Ağaç A.Ş de özel indirim uygulayacak, öğretmenler Bahçe Market'ten alışverişlerini yüzde 15 indirimle yapabilecek. Halkla İlişkiler Müdürlüğü Beyaz Masa ekipleri 39 ilçenin milli eğitim müdürünü ve öğretmeni ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim edecek. İBB Çocuk Meclisi de okulları ziyaret ederek 400 öğretmene karanfil verecek. Gençlik Meclisi ise "İstanbul'a hoş geldin öğretmenim" temasıyla kente tayin olan ve yeni atanan 2 bin 500 öğretmenin katılımıyla program düzenleyecek.

Hidiv Kasrı, Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Pendik Izgara, Pendik Haveran, Üsküdar Paşalimanı Restoran, Gülhane Kandil Restoran, Miniatürk Restoran, Yıldız Parkı Kır Kahvesi, Çadır Köşkü, Malta Köşkü, Emirgan Sarı Köşk ve Galata Kulesi’nde 23-25 Kasım arasında öğretmenlere kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde yüzde 20 indirimle hizmet verilecek.

Haberin Devamı

MÜZELER VE AKVARYUM ÜCRETSİZ
Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, öğretmenler için müze ve ören yerlerine de hiçbir ücret ödemeden girilebilecek. 23-25 Kasım’da İstanbul Akvaryum, üç gün süreyle öğretmenlere ücretsiz.

BAKMADAN GEÇME!