2 Ocak (bugün) okullar tatil mi?

Güncelleme Tarihi:

2 Ocak (bugün) okullar tatil mi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 02, 2016 08:00

Bugün okullar tatil mi sorusu hava şartlarının ağırlaşmasının ardından öğrencilerin sabah saatlerinde en çok merak ettiği konulardan birisi oldu. Bugün okullar tatil mi sorusunu yönelten öğrenciler, 02 Ocak Pazartesi günü illerinde tatil olup olmayacağını araştırdı. Peki, Ankara, Konya ve diğer illerde yarın okullar tatil olacak mı? İşte tatil ilan edilen iller ve en son gelişmeler

Haberin Devamı

2 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu birçok öğrencinin merak ettiği konular arasında yerini aldı. Türkiye genelinde hava şartlarının yoğunlaşması nedeniyle zor koşullar altında okullarına ulaşmak zorunda kalan öğrenciler, yeni yılın ilk iş günü olan 2 Ocak Pazartesi günü tatil mi sorusunu yöneltti. Peki Konya ve Ankara'da bugün okullar tatil mi? İşte öğrencilerin beklediği detaylar...

Tatil açıklamalarını genellikle Valilik resmi İnternet sayfaları ya da sosyal medya hesapları üzerinden yapan yetkililerden, henüz tatille alakalı herhangi bir bilgi gelmedi. Resmi hesap dışında, tatil konusunda kararları ile popülarite kazanmış İstanbul Valisi Vasip Şahin gibi kişisel sosyal medya hesapları üzerinden de tatil duyurusu yapılabilmektedir.

AKSARAY

Haberin Devamı

Aksaray'da kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından oluşan buzlanma nedeniyle kent genelinde eğitime 2 Aralık Pazartesi günü ara verildiğini belirtti.

NÄ°ÄžDE

Niğde’de soğuk hava ve aşırı buzlanma nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Niğde Valiliği aşırı buzlanma ve soğuk sebebiyle okulların 2 Ocak Pazartesi günü İl genelinde okulların tatil olduğunu duyurdu.

KOCAELÄ°

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde buzlanma nedeniyle yarın taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yüksek kesimlerde mahalle yollarındaki buzlanmadan dolayı ilçede 2 Ocak Pazartesi okulların, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere tatil edildiği kaydedildi. 

MERSÄ°N

Gülnar ilçesinde kar yağışı nedeniyle eÄŸitime bir gün ara verildi. Gülnar Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Fatih Burgut, kar yağışına baÄŸlı olarak ilçede bulunan 18 ilkokul, 14 ortaokul ve  5 lisede eÄŸitim gören öğrenciler için tatil kararı aldıklarını söyledi.   Â
Burgut, taşımalı eğitime de bir ara verildiğini duyurdu.     

ADANA

Aladağ ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle çeşitli olumsuzluklar yaşanıyor. Çoğu köye ulaşımın sağlamadığı ilçede, taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün ara verildi.      

Haberin Devamı

Tatil açıklamaları geldiğinde haberimizin içerisinden anlık olarak erişebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!