Egemen kalmam dedi

Güncelleme Tarihi:

Egemen kalmam dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2012 00:34

Siyah beyazlı yöneticiler, futbolcularla görüşüp, yeni sezonda yeni ödeme planı hakkında konuşmaya başladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta yönetim yıllık ücretlerde indirime gidilmesi konusunda futbolcularla birer birer görüşmeye başladı.  İlk olarak Hürriyet’in yazdığı bu gelişmede, yönetimin yüksek maliyetli olan futbolculardan maaşlarında indirim isteyeceği ortaya çıktı.  Egemen Korkmaz’la görüşen siyah beyazlı yöneticiler, beklemediği bir yanıt aldı.  Yıllık 1 milyon 250 bin TL garanti ücretin yanı sıra, maç başına 25 bin Euro alan milli stoper, Tamer Kıran ve diğer yöneticilere, maaşında indirime gitmeyeceğini söyledi.

Yaşanan bütün ekonomik sorunları sineye çektim

“Birçok takım beni isterken, ben fedakarlık yapıp Beşiktaş’a geldim” diyen Egemen Korkmaz, yaşanan ekonomik sorunları sineye çektiğini söyledi. Deneyimli futbolcu, “Profesyonel bir futbolcu olarak, geçen sezon imzaladığım sözleşmenin feshini istiyorum. Çünkü sezon başından beri fedakarlık yapıyorum ama siz benden indirim yapmamı istiyorsunuz. Öneriniz için teşekkür ederim ama bonservisimin bana verilmesini talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Almanya’dan teklifler geliyor

Egemen’in siyah beyazlılarla anlaşmaya varamaması halinde rotasının Avrupa olacağı ifade edildi. Almanya’nın birçok kulübünden teklfi alan milli futbolcunun, durumu pazartesi günü netlik kazanacak.

Yönetim menajerleri İstanbul’a çağırdı

BEŞİKTAŞ yönetimi, fiyat düşürme politikası doğrultusunda görüşmelerine devam ediyor. Ekrem Dağ, Roberto Hilbert, Filip Holosko, Simao’nun menajerleri İstanbul’a çağrıldı. Yapılacak görüşmeler sonrasında takımda kalacak ve gidecek oyuncular belirlenecek. Öte yandan Quaresma ve Almeida, yönetime yıllık 2 milyon Euro’ya kadar inebileceklerini vurguladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!