Yılmaz, 2 gün Muğla’da

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz, 2 gün Muğla’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın üç günlük Muğla gezisi, Ankara'daki yoğun programı nedeniyle iki güne sığdırıldı. Yılmaz'ın önceki programında yeralan Bodrum ve Muğla merkezine yapacağı ziyaretleri, Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 11 Mayıs'taki bakanlar kurulu toplantısına katılacağının kesinleşmesiyle iptal edildi.

YENİ programa göre Yılmaz, 12 Mayıs Cuma günü havayoluyla Dalaman'a gelecek. ANAP Lideri Yılmaz, önce arıtma tesislerini, sonra da Dalaman Çayı üzerinde Bereket Hidroelektrik Santralı'nın açılışını yapacak. Ortaca'da İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını açacak olan Yılmaz, karayoluyla Marmaris'e geçecek. Yılmaz, Marmaris'te inşaatı süren belediyenin altyapı tesislerini inceleyip, vergi dairesini açacak, Turunç Beldesi'nde de belediye hizmet binasının açılışına katılacak.

ANAP Genel Başkanı Yılmaz, Dalyan'da da incelemeler yaptıktan sonra geceyi Fethiye'de geçirecek. 13 Mayıs'ta ANAP Fethiye İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek programına başlayacak Yılmaz, vergi dairesinin açılışına katılacak. Yılmaz Eşen Beldesi'nde kanalizasyon sisteminin temelini attıktan sonra Karadere, Kumluova ve Kınık Belediyelerini de ziyaret edip Antalya'ya geçecek. Yılmaz'a iki gün boyunca Başbakan Yardımcısı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Cumhur Ersümer, İçişleri Bakanı Sadettin Tantan ile Turizm Bakanı Erkan Mumcu ve Muğla Milletvekili Hasan Özyer eşlik edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!