Yılbaşı hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 00:00

Ege-Koop; Ege-Koop Güzelbahçe Evleri ve 1600 konutluk Egekent 4 projesindeki kooperatiflerin ortaklarına 2-16 bin TL değerinde ek imalat ve para iadesinde bulundu.

Haberin Devamı

Ege-Koop Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen sembolik törenle Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Körfez Koru Evleri Konut Yapı Kooperatifi ortaklarına banka cüzdanlarını verdi. Kooperatif ortakları yeni yıl öncesinde karşılaştıkları bu büyük sürprizle şaşkınlıklarını gizleyemezken, Genel Başkan Hüseyin Aslan ve Körfez Koru Evleri Kooperatifi Başkanı Mine Kıllı’ya teşekkür etti.
Modern bir kent
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Biz Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri projesinde sadece konut üretmedik. Modern bir kenti yeniden yaptık. İnşaat sektöründeki yanılma payı yüzde 10-15’dir. 400 kalem ürünle ilgili tek tek hesap yapmak gerekir. Biz yaptığımız ihalelerde aldığımız indirimlerle sektörün bu zorlu döneminde meydana gelen zamların önüne geçtik, 5-6 bin liralık ek imalatlar yaptık. Maliyet hesaplarını en uygun seviyeye getirerek, lüks konutları piyasa fiyatlarının altında bitirdik. Alt yapısını tamamladık, alana doğal gaz getirdik. Hem de ortaklara para iadesinde bulunduk. Bu iade ortaklarımıza yeni yıl hediyemiz olacak. İlk etapta 132 ortağın hesabına nakit olarak paralar yatırıldı” dedi.
Piyasa fiyatlarının altında
S.S. Körfez Koru Evleri K.Y.K. Başkanı Mine Kıllı, ortaklar adına Genel Hüseyin Aslan’a teşekkür ederken, “Gecemizi gündüzümüze katarak yaptığımız bu çalışmaların meyvesini almak bizleri çok mutlu etti. Ege-Koop’a güvenen ortaklarımız sayesinde hem piyasa fiyatlarının yüzde 30-40 altında lüks konutlara sahip olduk” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!