Uşak Ticaret ve Sanayi Odası BAU Fuarı'nda

Güncelleme Tarihi:

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası BAU Fuarında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 01:45

UŞAK Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü.

Haberin Devamı

19- 24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen fuara, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 32 ziyaretçi katıldı. İki yılda bir düzenlenen ve inşaat sektörünün önemli fuarları arasında yer alan BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na bu yıl 42 ülkeden 2 bin 15 firma katıldığını belirten UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, son yıllarda inşaat sektörünün hızla büyüdüğünü ve bu büyümeye bağlı olarak sektörün yeniliklerinin yakından takip edilmesi gerektiğinin önemine değindi.

Uşak'ta inşaat sektöründe hızlı bir büyüme yaşandığını ifade eden Kuvvet, "İnşaat sektörünün üretim ve hizmet kalitesini uluslararası standartlara ulaştırması gerekiyor. Ayrıca, sektör yenilikçi bir anlayışla arz ve talebin yüksek katma değerli sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulması çok önemli. Bu nedenle üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantıları ve fuar organizasyonları ile sektörün yeniliklerini takip etmeleri konusunda çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!