Ufuk açacak zirve

Güncelleme Tarihi:

Ufuk açacak zirve
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 01:26

EGE ve İzmir’i küresel finansman dünyası ile bir araya getirip yeni iş modelleri geliştirmeyi hedefleyen Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) “Ortak Platform İş Zirvesi ve Sektör Tanıtım Günleri” düzenliyor.

Haberin Devamı

Özellikle yüksek katma değerli ve sürdürülebilir büyüme için bu etkinliği yapma kararı aldıklarını söyleyen BASİFED Başkanı Levent Akgerman, “İş ve sektör tanıtım zirvesi ile firmalar arasında ticaretin artırılmasını amaçlıyoruz” dedi.

İKİ GÜN SÜRECEK

Swissotel’de düzenlenen tanıtım toplantısında Kültürpark Fuar Alanı'nda 7-8 Mayıs tarihleri arasında yapılacak zirveyi bu yıl ortak çatı altında topladıklarını belirten Akgerman, bu sayede daha güçlü bir yapı oluşturduklarının altını çizdi, “Zirveye; Kale Grubu CEO’su Zeynep Bodur, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı Temel Aycan Şen ve yabancı yatırımcıların da katılacak olması bu gücü gösteriyor” diye konuştu.

KUŞAKLAR BULUŞACAK

Zirvede iş adamları, yatırımcılar, bilim çevreleri, akademisyenler ile birlikte gelecek kuşakları buluşturacaklarını vurgulayan Akgerman, “Finans, bilişim ve yönetişim kavramlarını masaya yatıracağız. Biz İzmir ve Ege’yi küresel finansal dünyası ile bir araya getirerek yeni iş modelleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Zirvede birçok uluslararası fon ve özel yatırım firmaları da deneyimlerini paylaşarak firmalara farkı bakış açıları kazandıracak. Bunun için İzmir’in ve Ege’nin kalkınmasında yeni ufuklar arayan herkesi bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

REKABETÇİ OLMALI

Egeli firmaların dünyaya daha açık, üretimde teknolojiye hakim, katma değerli üretimler için şirketleri dönüştürmeyi amaçladıklarını anlatan Akgerman, “Bölge firmalarımız teknolojiye ve insana yatırım yapan, yönetişim kabiliyeti artmış, sağlıklı büyüme ve uluslararası büyük oyuncu olma idealine sahip bir vizyonla, yeni iş geliştirme yöntemlerine duyarlı, rekabetçi firmalar haline gelmeli” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!