Üç maymunu oynamayın

Güncelleme Tarihi:

Üç maymunu oynamayın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2008 00:00

Uşak'ta kalan 10 profesyonel oyuncu ve altyapıdan alınan 16 genç futbolcuyla Klasman Grubu’nda zoru başarmaya çalışacaklarını belirten Yavuz, ilgisizliğin artık bitmesini istedi.

KLASMAN Grubu'ndaki ilk sınavını yarın Fethiye deplasmanında verecek Uşakspor'da Başkan Abdurrahman Yavuz camiya seslenip, ’’Üç maymunu oynamayın’’ çağrısında bulundu. Maddi kriz ve transfer yasağı yüzünden çok kan kaybettiklerini hatırlatan Yavuz, ’’Elimizde kalan 10 profesyonel oyuncu ve altyapıdan aldığımız 16 genç futbolcuyla onur mücadelesi vereceğiz. Uşaklılar artık (görmedim, duymadım, bilmiyorum) anlayışını bırakıp bize destek versin. Yoksa fatura çok ağır olacak’’ dedi.

Anlam veremiyoruz

Yıllardır Uşakspor'da top koşturan, en zor gününde bile gemiyi terketmeyen Kaptan Ekrem, ’’Benimle birlikte Veli, kaleci Gökhan, Selim, Murat, Volkan Yılmaz, Kürşat, Kayahan, Muzaffer ve Kadir Nergis de kaldı. Bu takım şampiyon olurken de buradaydık. İyi günümüzde herkes yanımızdaydı. Şimdi kötü durumdayız. Aşigo sevdalıları nerede? Neden herkes bir anda kaçtı, buna anlam veremiyoruz. Bu kadar sahipsiz bırakılan başka takım görmedim’’ diye konuştu.

Kutsal dert küpü

Şevket Kesler'in istifasının ardından takımın başına geçen Ergun Kutsal, yardımcıları Tamer Elik ve Sevdan Gümüşboğa ile birlikte zoru başarmaya çalışacak. Kutsal şöyle konuştu: ’’Uşakspor'da ben de forma giydim. 41 yıllık maziye sahip bu kulübün, bu kadar sahipsiz kaldığını görmemiştim. Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız. Kendimize güvenimiz tam. Ama sahipsizlik devam eder, maçlara taraftarlar da gelmezse, Uşakspor'u bir daha zor seyrederler. Bu kadar ilgisizlik yeter.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!