Tezcan'dan Karabağlar'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tezcandan Karabağlara ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2012 14:19

KARABAĞLAR Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ı ağırladı.

Tezcan'a ilçede yaptıkları hizmetler ve projelerle ilgili bilgi veren Başkan Kürüm, “Uzundere Rekreasyon Alanı projesi bizim göz bebeğimiz. Görev süremiz içinde tamamlayıp, hizmete açacağımız bu proje ile Karabağlar İzmir'in çekim merkezi olacak” dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'ı, Uzundere Rekreasyon Alanı, Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi (KARBEM) ve geçen aylarda hizmete giren Bozyaka Pazaryeri ve Kültür Merkezi'ne götürerek, hizmetlerini yerinde anlatan Başkan Kürüm, “Gariban bir ilçeyi 3.5 yılda yatırım zengin yaptık” dedi. Karabağlar’da hizmet yarışına girdiklerini ve kaynaklarımızı doğru, verimli kullanarak, belediye olanaklarıyla mucizeler yarattıklarını belirten Kürüm, şunları söyledi:
“230 bin metrekare alana kurulu Uzundere Rekreasyon Alanı’nı ise bizim en büyük projemiz. Hiçbir ilçe belediyesinin tek başına gerçekleştirmeye cesaret edemeyeceği bir proje. Alt yapısını kendi olanaklarımızla tamamladık. Bayındırlık birim fiyatlarıyla 22 milyon lira olan alt yapı yatırımını, 3 milyon liralık harcamayla geçekleştirdik. Üst yapı üst yapı yatırımları da hızla sürüyor. Göletler, restoranlar, piknik alanları, düğün salonu, kültür merkezi, gençlik merkezi, kapalı yüzme havuzu, çim kayak tesisi, tay park gibi konseptlerin yer aldığı yaşam parkı, sanatsal yapıların yer aldığı eşsiz bir proje olacak ve Karabağlar'ı İzmir'in çekim merkezi haline getirecek. Çevre düzenlemesi ve yeşil alanlarıyla bölgenin sosyal ve kültürel gelişimine hizmet edecek.”
Bozyaka Pazaryeri ve Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Tezcan ve Kürüm, düzenlenen kurs ve eğitim programlarına katılan kadın ve çocuklarla bir süre sohbet etti. KARBEM'de öğrencilerle ve aileleriyle de sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan, Karabağlar'da yürütülen hizmet ve çalışmalardan etkilendiğini belirtti, “Yatırım ve organizasyon konusunda Karabağlar Belediyesi ve Başkan Sıtkı Kürüm, zoru başarıyor. Karabağlar için büyük şans. Hem tasarruf ediyor hem de büyük projeleri hayata geçiriyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!