Tatil 2000 Fuarı tatilciye rehber

Güncelleme Tarihi:

Tatil 2000 Fuarı tatilciye rehber
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

TATİL 2000 Turizm Fuarı, valiliğin desteğiyle EFOR Fuarcılık ve TÜRSAB tarafındran 13-16 Nisan'da Kültürpark'ta düzenlenecek. Turizm İl Müdürlüğü'nde düzenlenen basın toplantısında TÜRSAB İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mert Dikmen, ‘‘İzmir nüfusunun yüzde 24'ü tatile çıkıyor. Bu nüfusu doğru yönlendirirsek, turizme katkıda bulunmuş oluruz'' dedi.

TÜRKİYE'de yıllık iç seyahat turizminin yaklaşık 6 milyar dolarlık bir pazar olduğunu belirten Dikmen, ‘‘Tatil 2000'le bu pazarı harekete geçirmeyi amaçlıyoruz. İzmirliler'e fuarı gezmelerini öneriyorum'' dedi.

FUARA seyahat acenteleri, tatil köyleri ve otellerin yanısıra turistik yörelerin de katılacağını belirten EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Doğan İşleyen ise ‘‘Kültürpark 14 no'lu sergi salonunda 4 gün sürecek fuara 76 firma, Arnavutluk ve Romanya da ülke bazında katılıyor'' dedi.

VALİ Yardımcısı Mustafa Tamer ve Turizm İl Müdürü Ayla Karamete de fuarın İzmir turizmine canlılık getireceğini bildirdi. Tamer, ‘‘İzmir, bu fuarla turizm gelirlerini artıracak'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!