Süper bücür

Güncelleme Tarihi:

Süper bücür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2010 00:00

G.Saray zaferinin mimarı olan Holston KSK’yi çok sevdiğini, şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

PINAR KSK’nin Galatasaray Cafe Crown’ı 77-66 yendiği maçta 19 sayı, 4 asist, 4 ribaunt, 4 top çalmalık performansıyla yıldızlaşan 1.70’lik oyun kurucu David Holston, yeşil-kırmızılı ekibin kahramanı oldu. Geçen sezon KSK’de 12.3 sayı, 2.5 ribaunt, 3.9 asist, 1.8 top çalma ortalamalarıyla oynayan ve Kaf-Kaf’ın ligi altıncı tamamlamasında büyük emeği bulunan “Süper Bücür”, savunmadaki başarısı ve kritik zamanlarda ürettiği sayılarla taraftarların gönlüne taht kurdu. Cim-Bom’u yıkan Holston, “Hayallerimi şampiyonluk süslüyor” dedi.
HEPİMİZ KARDEŞ GİBİYİZ
? İyi teklifler almasına rağmen KSK’de kalmasının en önemli nedeninin yakaladıkları aile ortamı olduğunu belirten Holston, “Takım arkadaşlarımla kardeş gibiyiz. Andre, Furkan, Birkan, Serkan, Alper’le geçen yıl müthiş bir birliktelik yakaladık. Yeni katılanlarla da bize çabuk uyum sağladık. Harika bir antrenörümüz var. Benim basketboluma çok büyük katkı yaptı. Karşıyaka’yı çok seviyorum ve burada şampiyonluk yaşayabileceğime inanıyorum. KSK’de uzun yıllar kalabilirim” dedi.
ÇABUK VE AKILLI OLUN
? Basketbola başladığı günden beri boyunun kısalığının dezavanataj olarak görüldüğünü vurgulayan Holston, “Bunu avantaja çevirdim. Benim gibi kısa boylu olan genç kardeşlerim rakiplerinden daha çabuk ve akıllı oynamayı öğrenirlerse başarılı olurlar” diye konuştu.Beşiktaş’a transferi kesinleşen NBA yıldızı Allen Iverson’la karşı karşıya oynayacağı günü iple çektiğini de söyleyen Holston, “Diğer guardlara ne yaptıysam, ona da aynısını yapacağım. Iverson büyük oyuncu, ama bizim lig çok sert. Ona bir sürprizimiz olabilir” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

SunExpress sponsor

PINAR Karşıyaka, Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan Sunexpress’le bugün ulaşım sponsorluğu için protokol imzalayacak. Karşıyaka Arena’da düzenlenecek imza töreni saat 10.30’da yapılacak. Pınar KSK Basketbol Şubesi Başkanı Nazım Torbaoğlu ile SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say’ın katılacağı törende yönetici ve basketbolcular da hazır bulunacak.

Takımın lideri

Haberin Devamı

PINAR KSK Antrenörü Hakan Demir, David Holston’ın takımın sahadaki lideri olduğunu belirterek, “Onun rakip oyun kuruculara yaptığı müthiş pres, oyun planımızın önemli bir parçası. Kritik anlarda sorumluluk alabilmesi de David’in önemini arttırıyor. Zaman zaman sistem dışına çıkan şutlar denemiş olsa bile bunları skora çevirip, takıma katkı sağladı. Sakatlanan Andre Smith de bu tip bir oyuncu. Smith’in sakatlığı David’in biraz moralini bozmuştu. Yeni yeni toparlandı. Tofaş yenilgisinin ardından Galatasaray galibiyeti doping oldu.
Artık hedefimiz deplasmanda Efes Pilsen’i dize getirmek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!