Su altında dünya şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Su altında dünya şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 00:00

BU yıl 13’üncüsü yapılan CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası, dün resmi dalışlarla başladı. Şampiyona, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu ve Dünya Sualtı Federasyonu (CMAS) organizasyonu ile bu yıl Bodrum’da yapılıyor.

25 ülkeden 45 milli ve profesyonel fotoğrafçı, teknelerle Karaada’ya giderek fotoğraflar çekti. Makro, konulu makro, balık, geniş açı, modelli geniş açı olmak üzere 5 kategoride en iyi fotoğrafı çekmek için mücadele eden fotoğrafçılar, Paçoz, Kaçakçı, Küçük Reef ve Büyük Reef’te dalışlarını gerçekleştirdi. Yarışmada Türk Mili Takımını Orhan Aytür, Asım Dumlu, Birkan Babakol ve Kerim Sabuncuoğlu temsil etti. Türk ekibi ile dün dalış yapması beklenen eski devlet bakanlarından Kürşad Tüzmen ise programını bugüne erteledi.
13. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası bugün yapılacak dalışlarla  sona erecek. Seçici kurul, Pazartesi günü fotoğrafları değerlendirecek, saat 21.00’da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları verilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!