Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 22:31

Haberin Devamı

Efes Koleji’nin ikincilik gururuÖZEL izmir Efes Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı, Amasya’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik kupasını havaya kaldırdı. Finale kadar hiç maç kaybetmeyen izmir temsilcisi, şampiyonluk randevusunda Banvit’in altyapısında forma giyen oyunculardan kurulu Bandırma İlköğretim Okulu’na 82-73’lik skorla boyun eğdi. Efes Koleji’nden Ege Aydınalp, “En iyi oyun kurucu” ödülüne layık görüldü. Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kayar, henüz üç yıllık geçmişe sahip bir okul olmalarına rağmen Türkiye Şampiyonası’nda final oynayarak bir ilke imza attıklarını ifade etti.

Barış Gücü’nün 1. Lig zaferiBORNOVA Barış Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezonda 1. Lig’de mücadele etme hakkı kazanmanın mutluluğunu yaşıyor. Bornova ÇÖYDER (Çağdaş Özürlüler Yaşam Derneği) Genel Genel Merkezi’nde yapılan kutlamalara, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da katıldı. ÇÖYDER Genel Başkanı Vedat Başer, Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde geçici değil, kalıcı olacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Akhisar Bld’ye iki bayan güreşçi? Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, (DHA)FUTBOLDA 1. Lig’e yükselen, basketbolda 2. Lig’de mücadele eden Akhisar Bld güreşte de atağa kalktı. Yönetim, Bayan Güreş Milli Takımı’nda da görev yapan Burcu Kebiç ve Neslihan Ulusoy’u transfer etti. İki sporcunun bundan böyle müsabakalara Akhisar adına katılacağını söyleyen Belediye Başkanı Salih Hızlı, “Hedefimiz ata sporumuz güreşte yeni bir hamle başlatmak. İlk adımı attık” dedi.

Karşıyaka Voleybol 3. Lig’de de iddialıSELÇUK Yaşar’ın torunu Koral Kalpaklıoğlu tarafından kurulan Karşıyaka Voleybol Kulübü, ilk yılında 3. Lig’e çıkma başarısını gösterdi. Bölgesel Lig 1. Etap maçlarında grubunda Altınoluk’un ardından ikinci olan Karşıyaka Voleybol Kulübü, Denizli’deki maçlarda da şampiyonluğa ulaştı. 2. Başkan Kalpaklıoğlu, “Amacı KSK’ye oyuncu yetiştirmek olan kulübümüzün kazandığı başarı hepimizi sevindirdi. 3. Lig’de de başarılı olacağız” dedi.

BŞB Avrupa’da çifte cephedeizmir BŞB’nin Hentbol Süper Ligi’ndeki erkek ve bayan takımları ülkemizi EHF Cup’ta temsil edecek. beşiktaş’la oynadığı final maçını kaybedip ikinci sırada kalan BŞB Erkek Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda iyi bir derece elde etmeye çalışacak. Ligi üçüncü bitiren bayanlar ise EHF Cup’a ikinci turdan itibaren dahil olacak. Önceki yıl Challenge Cup’ta yarı final oynayıp bir ilki başaran bayanlar, geçen sezon EHP Cup’a erken veda etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!