Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2010 22:12

Haberin Devamı

Kızıltan’dan çağrıİKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta Lider Bandırmaspor’la pazar günü izmir’de ilk yarının final maçına çıkacak Göztepe’de Teknik Direktör Özcan Kızıltan, takım olarak sadece zorlu 90 dakikaya konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Şans bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Bayram’ın yanı sıra Yılmaz’ı da maçlarda oynatamadıklarını söyleyen Kızıltan, “Takımın şartlarına göre ilk 18’i belirliyoruz. Bayram son hafta kadrodaydı. Kaliteli bir kadromuz var. Futbolcuların hırsları gereği oynayamadıkları için üzülmeleri doğal. Ama herkesin formayı almak için profesyonelce çalışmalarını sürdürmesi lazım” dedi. Kızıltan, devre arasında takviye yapmayacaklarını da dile getirdi.

KSK- Göztepe kardeşliğiizmir Gücü spor Vakfı’nın düzenlediği izmir’de Ayın Başarılıları Yarışması’nda Karşıyaka ve Göztepe 23’er oyla kasım ayının en iyi takımı ödülünü paylaştı. Vakfın 11 yıldır aralıksız olarak düzenlediği organizasyonda ilk kez iki takıma eşit sayıda oy çıktı. Hilton Otel’deki toplantıda KSK Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile yeşil-kırmızılı ekibin Brezilyalı golcüsü Tiago da kategorilerinde rakiplerini geride bıraktı. Ekim ayında tulum çıkaran Göztepe, sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Özcan Kızıltan ve santrfor Türker Demirhan’ın ödülleri de törenle verildi.

Altınbaş gelemedi

Haberin Devamı

İZVAK’ın toplantısına katılacağı açıklanan Göztepe Başkanı İmam Altınbaş, mazereti nedeniyle izmir’e gelemedi. Göztepe Başkanvekili Serdar Samur ise katılımcılara kulüple ilgili sunum yaptı. Almanya’da yetişip bir dönem Sivasspor’da Werner Lorant’ın yardımcılığını yapan, iran’da çeşitli takımları çalıştıran Engin Fırat da toplantıya konuk olarak katıldı.

Kaf-Kaf’ın karnesi kötü

ORDU yenilgisiyle zirve yarışına ortak olma şansını tepen Karşıyaka, bu sezon iç sahada gülmeyi unuttu. İlk yarıda iç sahadaki 8 maçta sadece Samsun’u (3-2) yenen Kaf-Kaf, diğer karşılaşmalarda 6 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Seyircisi önünde 9 puanla yetinen KSK, 15 puanı yaktı. Yeşil-kırmızılı ekip iç sahadaki performansıyla 17 takım arasında 14. sıraya yerleşti. Karşıyaka deplasmanda ise 7 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 yenilgiyle 10 puan topladı.

Haberin Devamı

beşiktaş Fink’i Buca’ya veriyorBUCASPOR yönetimi Beşiktaşlı Fink konusunda siyah-beyazlılardan söz alırken, Alman futbolcunun maliyetinin büyük bölümünü de istanbul ekibinin karşılayacağı açıklandı. Başkan Şeref Üstündağ, beşiktaş’ın yeni transferlerine yer açmak için bazı isimlerden vazgeçtiğini hatırlatarak, “Normalde Fink’i almaya bizim bütçemiz yetmez. Ancak beşiktaş Alman futbolcuya geçmiş alacaklarını ödeyip, kalan maliyetinin de bir bölümünü karşılayacak. Bize düşen meblağ ise şartlarımızı zorlamayacak. Fink gibi bir oyuncuyu, hiç faydalanamadığımız Dady’nin maliyetine almış olacağız. beşiktaş önceliği bize veriyor” diye konuştu. Bu arada Başkan yıldırım demirören’in, Bucaspor’a soğuk bakan Fink’le görüşüp, “İzmir’e gitmeni istiyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Tarzan  İlker’le  güzel? M. Hakkı ÖZBAYIR, (DHA)ESKİŞEHİR deplasmanında 87. dakikada yaptığı büyük hata sonucu takımının sahadan 2-1 yenik ayrılmasını yol açan Manisaspor kalecisi İlker, son iki maçta yaptığı kurtarışlarla kendisini affettirmeyi başardı. Önce 2-0 kazanılan Gaziantepspor karşılaşmasında, ardından deplasmanda 1-1 sona eren Bucaspor derbisinde sergilediği mükemmel performansla alkışlanan tecrübeli file bekçisi, iki maçta alınan 4 puanda başrolü oynadı. İlker, “Kale nankör bir mevki. Doksan dakika mükemmel oynarsınız, bir hata sizi bitirir. Nazar değmesin; iki haftadır iyi oynuyoruz. Amacımız bu hafta istanbul BŞB’yi de yenerek ilk yarıyı mutlu bitirmek” dedi.

Haberin Devamı

Arkas’ın tur günüCHALLENGE Cup 3. turunda Finlandiya’nın Raision Loimu takımını deplasmanda 3-0 yenen Arkas, izmir’de bugün rövanşa çıkacak. Atatürk spor Salonu’nda 19.00’da başlayacak maçı Yunan İoannis Amasiadis ve Karadağlı Sonja Simonouska yönetecek. Önceki turda Slovenya’nın Marchiol Vodi takımını iki maçta da yenip eleyen Arkas, rakibini saf dışı bırakması halinde Anorthosis Famagusta (Rum)-Stroitel Minsk (Blarus) eşleşmesinin galibiyetle karşılaşacak.

Denizlispor’un gözü korktu? ERCİYES yenilgisiyle liderlik şansını kaçıran Denizlispor’da Ordu deplasmanının telaşı başlarken Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Karadeniz ekibinin son maçında KSK’yi deplasmanda yendiğini hatırlatarak öğrencilerini uyardı. Hamzaoğlu, “Ordu çok formda. Biz de futbol olarak toparlandık. Bu maçı kazanıp, ilk yarıyı mutlu bitirmek istiyoruz” dedi.

Balıkesirspor Dardanelspor

Haberin Devamı

? İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta son üç maçta 1 puan alabilen Balıkesirspor, bugün kendisi gibi alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Dardanelspor’u konuk edecek. Bal-Kes, Atatürk Stadı’nda 13.30’da başlayacak maçı kazanıp kötü gidişe son vermek istiyor. Torku Şekerspor’u yenip 9 hafta sonra üç puanla tanışan Dardanel ise ikide iki yapmayı hedefliyor.

Turgutlu’nun derdi sakatlar? ÇORUMSPOR deplasman yenilgisiyle keyfi kaçan Turgutluspor’da sakatlıkları süren Polat, Umut, Ömer ve Çağdaş’ın bu haftaGebzespor önünde de forma giyme şansının zayıf olduğu bildirilirken, Teknik Direktör Burhanettin Basatemur, “İmdadımıza devre arası yetişti. İlk yarının son maçında konuk edeceğimiz Gebzespor’u yenip devre arasında yaralarımızı saracağız” şeklinde konuştu.

Yürüyüşe ilgi azdı? ERZURUM’da 27 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında yapılacak 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın tanıtımı için düzenlenen “Meşale Koşusu ve Yürüyüşü” ilgi görmedi. Alsancak Limanı’nın önünden başlayan yürüyüşe Gençlik spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, öğrenciler, Altay Ampute Futbol Takımı ve veteran atletler katıldı.

Coleman gitti Fitch geliyor? ALİAĞA Petkim abd’li Coleman’ın sözleşmesini feshedip Gerald Fitch’le anlaştı. “Ailemin sorunları var. Türkiye’de olmam onları zor durumda bıraktı” diyen Coleman’a anlayış gösteren yönetim, iki sezon önce Kepez Bld’de oynayan ve 28.2 ortalamayla sayı kralı olan 28 yaşındaki guard Fitch’i almaya karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!