Spor Hattı

Güncelleme Tarihi:

Spor Hattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2010 23:39

Haberin Devamı

Fernandes bilmecesiOğuzhan BOYSAN, (DHA)

BUCASPOR Başkanı Mehmet Bektur, Portekiz’deki eski kulübü Rio Ave’nin tazminat istediği Fernandes’le konuştuklarını, tecrübeli kalecinin, “Oraya şartlı imza attım” dediğini açıkladı. Fernandes’in sözleşmesinde, “Bucaspor’a transfer olmam halinde, attığım imza geçersizdir” şeklinde madde bulunduğunu söylediğini belirten Bektur, “Bizim açımızdan sorun yok” dedi. Bektur, Fernandes’in menajerinin Portekiz’e gidip Rio Ave Kulübü’nün yöneticileriyle konuyu yüz yüze görüşeceğini de dile getirdi.

Altay’da Mehmet Deliorman tamamALTAY, Cenk ve Mehmet Şen’in ardından 2005-06’da formasını giyen Mehmet Deliorman’a da (33) üç yıllık imza attırdı. Teknik patron Ercan Ertemçöz, kongolu Mandanda, Gürcü Karsaladze ve İzmirsporlu Ahmet Aras’la ilgili kararını bugün başlayacak Gölcük kampı öncesi verecek. Şehmus Özer ise Mersin İdmanyurdu’na gitti. Yönetim, 116 adet VIP tribün biletini tanesi bin TL’den satışa sundu.

Haberin Devamı

Manisaspor’dan Dica hamlesiMehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)

TRANSFERDE atağa kalkan Manisaspor Sırbistan’ın Borac Cacak takımının Karadağlı oyuncusu Milos Stojcev’i denemek üzere kente getirirken, dün de Romen Nicolae Dica için düğmeye bastı. İsmi daha önce de gündeme gelen ofansif orta saha oyuncusunun bonservisi İtalyan ekibi Catania’da olmasına rağmen son iki sezonda yunanistan’ın Iraklis ve Romanya’nın Cluj takımlarında kiralık olarak forma giydiği bildirildi. Yöneticiler, geçen sezon Cluj’da 26 maç, 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyen 30 yaşındaki Dica’nın yüksek bonservis sorununu çözmek için futbolcuyu bir yıllığına kiralayıp, önümüzdeki yıl da satış opsiyonunu almak istiyor.

Kaf-Kaf Gala’yı deniyorYENİ sezonun hazırlıklarına başlayan KSK, Nijerya asıllı Kanadalı defans oyuncusu Gabriel Gala’yı (21) denemeye aldı. Amerika Major Lig’de Toronto FC formasını giyen Gala, 2007’de Kanada U 20 Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösterdi. Yeşil-kırmızılı ekibe önümüzdeki günlerde iki Brezilyalı oyuncu da denenmeye gelecek. Tiago ve kulübü Vasco Da Gama’yla peşinat konusunda pürüz çıktığı öğrenildi. Tiago’ya 150, kulübüne 200 bin dolar ödeyecek Kaf-Kaf, peşinat konusundaki sorunu çözmeye çalışıyor. Timuçin kulüp ararken, ilk gün idmana çıkmayan Kıvanç dün sabah 07.30’da yapılan antrenmanda yer aldı. Antrenmanlara katılan Ç.Rizeli Umut’u kadrosuna dahil eden, Sarıyerli Gökhan’ın ise bonservis sorununu çözmesini bekleyen KSK, geçen sezon kiralık verilen Keremcem’den sonra Ramazan Karaca’yı da bünyesinde tutacak. Ergin KARATAŞ, (DHA)

Haberin Devamı

Pınar Karşıyaka Furkan’ı satmıyorPINAR KSK, Furkan Aldemir için g.saray’ın ardından fenerbahçe’nin yaptığı teklifi de beğenmedi. Furkan’ın menajeriyle bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, KSK’ye de daha önce yaptıkları 1,5 milyon dolarlık teklifi yeniledi. Furkan’ın transferi gerçekleşse bile 1 yıl daha yeşil-kırmızılı formayı giymesinin olmazsa olmaz şartları olduğunu söyleyen Şube Başkanı Nazım Torbaoğlu, “Galatasaray 2 milyon TL, fenerbahçe 1,5 milyon dolar önerdi. Ama iki kulüp de opsiyon isteğimizi kabul etmedikleri için transfer gerçekleşmeyecek. Furkan’la görüştük. Önümüzdeki sezon takımda yer alacak” dedi. Bu arada bir grup taraftarın Furkan’ın satılmaması için kulüp binasının önünde protesto eylemi düzenledikleri bildirildi.

Haberin Devamı

Akhisar Belediye ordu gibi başladıAKHİSAR Bld, 2010-11 sezonunun hazırlıklarına 32 kişilik kadrosuyla başladı. Transferde İnegöllü Bilal, Sarıyerli Emre Hasan, Alanyalı Okan ve Nijeryayı Ofuyah’ı alan yeşil-siyahlı ekip, ilk çalışmasını İlçe Stadı’nda yaptı. Manisasporlu Mustafa Aşan da takımla çalışmalara başlarken, eşyalarını toplamak üzere ülkesine giden Nijeryalı Ofuyah’ın bugün döneceği bildirildi. Bu arada denenmek üzere gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego Lima da idmana çıkarken, daha önce prensip anlaşmasına varılan Bulgar Orlinov’un, nişanlısı istemediği için imza atmaya yanaşmadığı öğrenildi. ? Haldun AKYÜZ, (DHA)

Göztepe’nin yaş ortalaması: 28-05

Haberin Devamı

ŞU ana kadar sekiz takviye yapan Göztepe’nin kadrosunda bulunan 17 oyuncunun yaş ortalaması 28.05’e yükseldi. Geçen sezon 25.8 olan yaş ortalaması; Yılmaz (38), Serdar (34), İzzet (33), Vedat (32), Haluk (32), Orhan (31), Tayfun (29), Türker’in (27) gelişiyle arttı. Özcan Kızıltan, “Yılmaz ve İzzet gençlere ağabeylik yapacak. Tayfun, Serdar ve Orhan maç istikrarı olan isimler. Türker, Vedat, Haluk’un da kaliteleri ortada. Kadroyu 24 kişi planlıyoruz” dedi.

Şimşek’in tercihi Serkan ile Hasan

İZMİRSPOR, eski futbolcularından Gürcan’ın transferinden vazgeçti. Teknik Direktör Nihat Umut, tercihlerini Serkan Ençetin ve Hasan Kostak’tan yana kullanacaklarını belirterek, “Statüye göre 30 yaşın üzerinde iki futbolcu oynatma hakkımız var. Bu nedenle Serkan ve Hasan’ı almaya karar verdik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!