Siyasetin güzel yüzü

Güncelleme Tarihi:

Siyasetin güzel yüzü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2014 01:14

ÇANAKKALE’de, Boğaz Medya Grubu’na ait Boğaz TV’nin Ana Haber Bülteni’nde ilginç bir nikah töreni gerçekleşti.

Haberin Devamı

Grubun reklam departmanında çalışan İhsan Konuk (35) ile Boğaz Radyo’da birlikte program yaptığı Emire Sülün (31), canlı yayında evlendi. Ana Haber’i sunan Gülçin Akın, bültenin sonunda canlı yayında arkadaşları Konuk ile Sülün’ün nikahının kıyılacağını açıkladı. Boğaz Medya stüdyolarında kendileri için kurulan nikah masasına gelen çift, ikinci bir sürprizle karşılaştı. Nikahı yeniden aday gösterilen CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan kıyarken, şahitliklerini AK Parti’nin adayı Mehmet Daniş ile MHP’nin adayı Halil Rüştü Akgün yaptı. Yerel seçimler öncesi 3 başkan adayı ilk kez birlikte kamera karşısına geçmiş oldu.


Hayırlı çocuk diledi
Başkan Gökhan, çiftten çocuk sözü alırken, sayısı konusunda bir rakam vermedi. Gökhan, “Biz çocuk sayısı konusunda kesin bir rakam vermiyoruz. Bu ülkeye, ailenize, vatanınıza, insanlığa yararlı ne kadar çocuk yetiştirebilecekseniz o kadar olsun. Bunun sayısı önemli değil. Mühim olan bu ülkeye yararlı evlatlar olsun” dedi. Diğer başkan adayları da genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.
Damat İhsan Konuk, nikah için geçen hafta belediyeden tarih aldıklarını söyledi, “Normalde Belediye Nikah Salonu’nda evlenecektik ancak şirketimizin sahibi İsmet Akıncı’nın canlı yayında evlenme teklifi ikimizin de hoşuna gitti. Son ana kadar şahitlerimizin kim olacağını bilmiyorduk. Canlı yayın sırasında gördük. Böyle güzel bir sürprizi hazırlayan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!