Şirketlerden

Güncelleme Tarihi:

Şirketlerden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2007 20:08

Ekmekiçi’de hedef 5 yılda 80 şubeİZMİR’de 8 yıl önce kurulan ve geleneksel kebabımızı ekmek içine sokarak yepyeni bir tarz yaratan Ekmekiçi, şube ağını franchising sistemiyle genişletiyor. Halen İzmir, Denizli ve Kuşadası’nda bulunan 7 şubesiyle yılda 1,5 milyon kişiye hizmet veren Ekmekiçi, 2008’de 20, önümüzdeki 5 yıl içerisindeyse 80 şubeye ulaşmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, dükkan açmak isteyen girişimcilere dekorasyon ve eğitim desteği de verdiklerini söyledi.NUXE Paris ürünleri Antis Kozmetik’teÜNLÜ yıldızların güzelliğinin sırrı NUXE Paris ürünlerinin Türkiye Distribütörü Antis Kozmetik, cilt bakımına doğal ve etkili çözümler getiren yeni bakım serisini tanıttı. Yapılan tanıtımda Ürün Sorumlusu Bayrak Kaymak, evde dermabrazyon uygulamaları ve aydınlatıcı peeling ürünlerinin, sevilen ürünler olduğunu söyledi. Makilik araziler zeytinlik olacakBALIKESİR’in Ayvalık ilçesinde, 2 bin 840 dönümlük makilik araziye 100 bin zeytin fidanı dikilecek. Köy tüzel kişiliklerinin kullanımına açılan arazilere talip olan Gürsoy Tarım A.Ş, köylülerle arazilerin hisse devrini içeren anlaşma imzaladı. Gürsoy Tarım, bu çerçevede 100 bin zeytin fidanı dikecek. İlk ürünün alınacağı 5 yıllık süreçte köylülerden hiçbir karşılık beklemeyecek olan firma, 15 yıl süreyle elde edilecek ürünün yüzde 75’ini alacak. Soyak’ta kaliteTÜRKİYE Kalite Derneği İzmir Şubesi’nin "Yerel Kalite Ödülleri Kazananlar Konferansı"na katılan Soyak İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ünal, şirketin kalite yolculuğunu anlattı.Kanola yayılıyorKANOLA üretiminde, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın pilot bölge seçtiği Manisa ve ilçelerinde çalışmalar hızlandı. Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, kanolanın ilçeyi kalkındıracağını söyledi.Kalitesiz yeme darbeBALIKESİR’deki yem fabrikalarının temsilcileri Tarım İl Müdürü Ruknettin Ceyhun’la biraraya gelerek, sektörün sorunlarına çözüm yolları aradı. BALYEM Fabrikası Müdürü Reşat Aktaş, yem sektörünün küresel ısınmanın da neden olduğu sıkıntılı bir dönem yaşadığına dikkat çekti, "Girdi fiyatlarının artmasıyla beraber birçok sorun oluştu. Özellikle komşu illerden çok kalitesiz yem getiriliyor, faturasız satışlar yapılıyor. Kalitesiz yem verildiği için hayvanlarda verim düşüklüğü meydana geliyor. Verimi düşen hayvanlar da mezbahaya götürülüp kestiriliyor.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!