Şıklıkla sağlık birleşince

Güncelleme Tarihi:

Şıklıkla sağlık birleşince
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2012 00:00

2012 İlkbahar- Yaz yeni sezon ayakkabılarını erkeklerin beğenisine sunan King Paolo, şıklığı sağlıkla birleştiriyor.

Haberin Devamı

Modern çizgilerin yer aldığı King Paolo erkek ayakkabıları, klasik ve spor modelleriyle bu sezonda da erkeklerin vazgeçilmezleri arasında yer alacak. King Paolo erkeklerin ister günlük, isterse takım elbiseleri ile kombine edebilecekleri rahat ayakkabı modellerinde; siyah, koyu kahve, kahverengi ve bej renk seçenekleriyle fonksiyonel bir kullanım sunuyor.

Bodrum ‘Nine West’le buluştu

Dünyanın en çok tercih edilen ayakkabı markası Nine West artık Bodrum’da. Bodrum
Marina’da marina atmosferi ile uyumlu, sıcakZ bir konseptte dekore edilen mağazada sezonun en gözde ayakkabaları satışa sunuldu bile.

Can Bonomo yarın Agora’da

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo yarın Agora AVM’de sevenleriyle buluşuyor. Bu yıl Azerbaycan’da 57’ncisi yapılacak Eurovision yarışmasında “Love me back” şarkısı ile ülkemizi temsil edecek Bonomo, yarın D&R mağazalarının katkılarıyla Agora’da İzmirliler’le biraraya gelecek. Sevilen şarkılarından oluşan albümünü imzalayacak Bonomo’nun hayranları İzmirli sanatçıyla sohbet etme imkanı da bulacak. 14.30’da başlayacak etkinlik 16.00’ya kadar sürecek.

trendyol.com’un Nottis’i

Haberin Devamı

Gözde marka ve tasarımcıların ürünlerini üyelerine sunan trendyol.com, hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden yepyeni bir giyim koleksiyonu hazırladı. Merve Boluğur’un tanıttığı trendyol.com’un “Nottis” adını taşıyan yeni koleksiyonda, çalışan kadın ve erkeklerin hem günlük hayatlarında hem de gece dışarı çıkarken tercih edebilecekleri kullanışlı modeller yer alıyor.

Levi’s ile özgür erkekler

Levi’s Chino pantolonlar, kuşlar gibi hür ve özgür hissetmek isteyen erkekler için tasarlandı. Denim olmayan bu pantolonlar kargo veya askılı alternatifleriyle son derece rahat ve kullanışlı. Kanvas kumaş kullanılarak üretilen Levi’s Chino’lar, 1886–1890 yıllarındaki Levi’s pantolonlardan ilham alınarak tasarlanmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!