Şenlik finalinde Aslı Zen konseri

Güncelleme Tarihi:

Şenlik finalinde Aslı Zen konseri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2013 00:00

Gaziemir'de, 10 gün boyunca süren Uluslararası Çocuk Şenliği'nin finalinde sahne alan Aslı Zen, ilk konserini vermenin heyecanını yaşadı. Konser öncesi çocuk korosu da şarkılarını seslendirdi.

Haberin Devamı

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen ve Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Litvanya, Makedonya, Romanya ve Rusya ile ülkemizden de Aydın, Samsun ve onur konuğu il olarak Afyonkarahisar'dan ekiplerin katıldığı Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği'nin finalinde Aslı Zen ve Gaziemir Belediyesi Çocuk Korosu sahne aldı. Çocuk korosunun sahne almasıyla başlayan konser Aslı Zen'in şarkılarını seslendirmesiyle devam etti. Sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Aslı Zen, seyircilerin beğenisini kazandı. Seyircilerle el ele şarkıları seslendiren Zen, “Bu benim ilk konserim, o yüzden çok heyecanlıyım. İlk kez konserde seyirciyle buluşmamı sağlayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konser sonunda, İl Genel Meclis Üyesi Gönül Ayaz, sanatçıya semtevlerinde üretilen nar ile çiçek hediye ederek teşekkür etti.

Şenlik finalinde Aslı Zen konseri

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!