Sektörün kalbi İzmir'de atacak

Güncelleme Tarihi:

Sektörün kalbi İzmirde atacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:51

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 14 Eylül Pazartesi günü açılıyor. 38. kez düzenlenen fuar, ayakkabı ve çanta sektörünü birkez daha İzmir’de buluşturacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı fuarizmir’in B holünde gerçekleştirilecek Shoexpo’ya, 127 firma katılıyor. 31 ülkeden profesyonel alım heyetinin geleceği fuar, 2016 ayakkabı ve çanta modasını vitrinlerden önce İzmir’de görücüye çıkaracak.

Sektörün kalbi İzmirde atacak

14 – 17 Eylül 2015 tarihlerinde organize edilen Shoexpo – 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 4 gün sürecek. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuar, 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Sektördeki yenilikleri ve gelecek sezon modasını bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran fuara; bay-bayan-çocuk ayakkabı, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan çok sayıda firma katılıyor.

Haberin Devamı

Shoexpo Fuarı’na gerçekleştirdiği yüzde 40’lık üretimle Türkiye ayakkabı sektörünün merkezi konumunda olan başta İzmir’in yanı sıra yurt içi ve yurt dışından 8 bin ziyaretçi bekleniyor.

Profesyonel ziyaretçiler için fuar süresince Hilton Oteli, Kaya Termal Oteli ve Ramada Oteli ile Kültürpark Basmane kapısı önünden her 15 dakikada bir otobüs seferleri düzenleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!