Sanat fabrikası

Güncelleme Tarihi:

Sanat fabrikası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2009 00:00

İzmir’de müzik dersi alan öğrenciler, piyano, keman, gitarla konser verirken, drama bölümü oyuncuları da iki tiyatro oyunu sahneledi.

Haberin Devamı

Soyer Kültür Sanat Fabrikası bünyesinde çeşitli yaş gruplarındaki müzik, drama ve İngilizce kursu öğrencileri, yılsonu gösterisi sundu. Piyano, gitar, keman, yan flüt kursu öğrencilerinin enstrümanlarıyla sundukları klasik müzikten örnekler, kurs öğrencilerinin İngilizce drama gösterisi ve 40 dakikalık oyunu ayakta alkışlandı. SKSF’li gençler yılsonu gösterilerinde Charles Perrault’nun ünlü “Kırmızı Başlıklı kız” oyununu İngilizce olarak sahnelediler. Öğrencilerin İngilizce drama sahneye koymaları, izleyenlerin büyük alkışını topladı. Daha sonra piyano, keman, gitar, yan flüt kursu öğrencileri sahne aldılar. Kursiyer öğrencilerin öğrendiklerini klasik müzikten örnekler seslendirmeleri Dündar Soyer Salonu’nu dolduranlarca bol bol alkışlandı.
Harikalar Mutfağı oyunu
Gösterinin son bölümünde ise drama kursu öğrencileri Haluk Işık’ın yazdığı “Harikalar Mutfağı” adlı oyunu sahnelediler. Kurslara katılan öğrencilere daha sonra katılım ve başarı belgeleri verildi.
Gösteri öncesi bir konuşma yapan SKSF Müdürü Mehmet Refik Soyer, “Burayı kurmaktaki en büyük amacımız her yaştan insanımızı kültür ve sanatla tanıştırabilmekti. Bunu gerçekleştirirken de çocuklarımızın kulaklarına sanat suyu kaçırmayı hedeflemiştik. Bir nebze çocuklarımızın kulaklarına sanat suyu kaçırabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!