Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2009 21:17

Sarılıp soydu
MEHMET Muzaffer Tuğal’ın (82) beline sarılan kimliği belirsiz bir kadın, içerisinde para olan cüzdanı çalıp kaçtı. Araphasan Mahallesi’nde, alışveriş yaptıktan sonra evine gitmekte olan yaşlı adamın karşısından gelen bir kadın, vücuduna sarılıp, ceketinin iç cebinde bulunan 190 TL para olan cüzdanı alıp kaçtı.Soruşturma sürüyor.
Markete girdiler
BOSTANLI’da bir markete gelip işyeri çalışanını oyalayan kimliği belirsiz bir kişi, içki ve sigara çaldı. Polise başvuran Mehmet Veysi Yağmur, işyerine gelen ve çalışanı Mesut Yılmaz’ı oyalayıp 10 paket sigara ve üç rakı çalan kişiden şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Kaçak sigara
BİR kişinin elinde taşıdığı poşetten süphelenip durduran polis, kaçak sigara elegeçirdi. Tepecik köprü altında, siyah poşet ile dolaşan N.T. isimli kadını durduran Huzur Timi ekipleri, yaptıkları kontrolde 491 paket kaçak sigara ele geçirdi. Zanlı hakkında yasal işlemlere başlandı.
Kapıp kaçamadı
ALTINTAŞ Mahallesi’nde 777 yaşındaki Nustafa Mas’ın elinde bulunan 200 TL parayı kapıp kaçmak isteyen zanlı yakalandı. Alışveriş yapıp evine getmekte olan Mas’ın elindeki parayı çalıp kaçmaya çalışan Ö.D., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!