Patrondan yöneticiye herkes zayıflıyor

Güncelleme Tarihi:

Patrondan yöneticiye herkes zayıflıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 01:14

İZMİR’de bir peynir işletmesi yöneticisi İsmail Dadal, fazla kiloları nedeniyle zor günler geçirirken bir arkadaşının tavsiyesiyle Park Sima Zayıflama Merkezi’ne başvurdu. 9 ayda 30 kilo zayıflayan Dadal, bu kez aynı yöntemi patronu İsmail Uruktan’a da önerdi.

Haberin Devamı

Dadal, “İnsanlar beni tanıyamıyordu. Yanıma geldiklerinde bana ‘İsmail nerede’ diye soruyorlardı. Kilo verdikçe gençleşiyorum ve özgüvenim yerine geliyor. Vermem gereken birkaç kilo daha var. Artık daha bilinçliyim” diye konuştu.
20 kilo veren Uruktan ise, “İş yerimizde zayıfladığımız gören diğer arkadaşlarımıza da örnek olduk. Şimdi onlar da bizim gibi sağlıklı yaşamak için aynı yöntemi seçti” dedi.

MERDİVEN ÇIKAMIYORDUM
Gölcük Süt Ürünleri’nde çalışan İsmail Dadal, merdiven çıkarken nefes nefese kaldığını ve çok korktuğunu söylerken, “Bir arkadaşım diyetisyene gitmemi önermişti. ‘Diyetisyen ne yapacak bana?’ diye tepki göstermiştim, ama fikrim değişti. Park Sima’ya geldiğimde 134 kiloydum, 104’e düştüm. İlk hafta biraz zor olsa da 1.5 kilo verdiğimi görünce ‘Bu iş olacak’ diye düşündüm. 10 kilo verdikten sonra horlama sorunum da geçmişti. Çevremdeki insanlar bile benden öğrendiği bilgiler sayesinde 4-5 kilo verdi. Öz güvenim yerine geldi. Kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Ancak durmak yok, 1 yıl daha üyeliğimi uzattım” dedi.

Haberin Devamı

BU İŞİN ŞAKASI YOK
103’ten 83 kiloya düşen Gölcük Süt Ürünleri sahibi İsmail Uruktan da kilo verme sürecini şöyle anlattı:
“Bir gün tartıya çıktığımda 3 haneli rakamlara çıktığımı gördüm. İş arkadaşımın kilo verdiğini gördüğüm Park Sima Zayıflama Merkezi’ne geldim. Buradaki eğitim esnasında doğru zannettiklerimizin yanlış olduğunu fark edince çok şaşırdım. Bu işin şakası yok. Şimdi iş yerindeki tüm arkadaşlar da bizimle kilo vermeye başladı. Onlara da örnek olduk.”


EĞİTİMLE BİLİNÇ
Park Sima Genel Müdürü Gülşen Altın tecrübenin önemli olduğunun altını çizerek şunları söyledi:
“Bilim ve eğitim ekseninde programlar hazırlıyoruz. Yediklerinin vücuda yaptıkları etkileri anlatıyoruz. Üyelerimiz bunların bilincinde oldukları için kendilerini frenleyebiliyor ve uyguluyor. Sonuçlarını da kendisi görüyor. Bu programlar kişiye özel hazırlanıyor. Bu bir toplum meselesidir. Toplum olarak bu konuda bilinçlenmemiz lazım. Muhakkak bir uzmandan destek alınması gerekiyor.”

Haberin Devamı

İzmir’i zayıflattı sıra İstanbul’da
EGE ve İzmir’de 24 yıldır faaliyette olan, 7 binden fazla İzmirli’yi zayıflatan Park Sima Sağlıklı Zayıflama Merkezi, İstanbul’da şube açtı. Genel Müdür Gülşen Altın, Teşvikiye Palas Apartmanı’nda kasım ayından itibaren faaliyete geçtiklerini, İstanbul’da hizmet çeşitliliğini artırdıklarını vurgulayarak, “Tıp tarihinden mucize yaratan uygulama ‘Gentest’ bunlardan biri. Gentest, kişilerin genetik faktörlerine yönelik hastalık sınırlarının belirlenmesi ve tedavi edilerek hasta olmadan hastalığı (kanser, Alzheimer, kalp krizi, diabet vb) engelleme yöntemidir. Sadece Park Sima’da uygulanan 2014 Reddot ödüllü Vanquish cihazından kısa zamanda İzmirli’yi de yararlandıracağız. Bu süreçte kızım Gökçe Kaynak bana destek olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!