Özkök ve Özdil Ekonomi’ye konuk

Güncelleme Tarihi:

Özkök ve Özdil Ekonomi’ye konuk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2012 00:00

İZMİR Ekonomi Üniversitesi 11’nci Bahar Şenlikleri, 2-4 Mayıs’ta Balçova Kampüsü’nde yapılacak.

Haberin Devamı

2 Mayıs’ta pasta sanatçısı Erkan Fırat’ın hazırlayacağı 700 kişilik pastayı Rektör Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu ve Şenlik Takım Kaptanı Zeynep Kaya keserek etkinliği başlatacak.

Aynı gün saat 12.00’de Hürriyet yazarları Ertuğrul Özkök ve Yılmaz Özdil’in katılacağı, “İzmir’den Zirveye Çıkanlardan İzmirli Olmak” paneli düzenlenecek. Mesleklerinde zirvede yer alan konukların, İzmirli olmanın yaşamları üzerindeki etkileri tartışılacak ve öğrencilerin merak ettikleri sorular gündeme gelecek.  Aynı gün, Türk radyoculuğunda önemli bir yer edinmiş olan “Geveze” adıyla program yapan Jozi Zalma’ya, “Yılın Radyo Programcısı” ödülü sunulacak.
İzmir Ticaret Odası’nın ana sponsorluğundaki şenliğe Power FM, simülatör TIR’i ile renk katacak. Gladyatör, kareoke, canlı langırt, rodeo, pistte araba yarrışı gibi eetkinlikler düzenlenecek. Yoğun akademik çalışmaların stresini atacak olan İEÜ öğrencileri, Köşebaşı, TexMex, Kahve Diyarı-Cafe Derm, Firuz Catering ve Gastronomi Kulübü’nün stantlarında farklı lezzetlerle buluşacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!