Özen'in Cleyton hastalığı

Güncelleme Tarihi:

Özenin Cleyton hastalığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 14:06

PTT 1’inci Ligi’nde son 5 haftada 10 puan kaybeden Göztepenin teknik direktörü Önder Özen, görev yaptığı 5 maçta yabancılardan yalnızca Cleyton’dan vazgeçmedi.

Haberin Devamı

Özenin Cleyton hastalığı

Bu periyotta kadrodaki 7 yabancıdan 6’sını zaman zaman yedek bırakan ya da kadroya almayan Önder Özen, Brezilyalı futbolcuya dokunmadı. Önder Özen, ilk sınavı olan Denizlispor derbisinde Maah ve Besara’yı 18’e dahil etmezken, kart cezalısı Gosso ise kadroda yer almadı. Ardından Balıkesirspor deplasmanında bu kez Leroy George ve Maah’ı İzmir’de bırakan Özen, Vleminckx’i yedek soyundurdu.

Yeni Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarında Maah-Besara ikilisini tribüne gönderen Önder Özen, aynı zamanda Vleminckx’i yine kulübeye çekti. Son Altınordu maçında sürpriz bir kadro çıkaran Önder Özen, bu defa Gosso, Diarra, Maah ve Besara’ya yedek kulübesinde oturturken, Leroy George ve Vleminckx’i 18’e bile almadı. Özen, derbide ilk 11’de yabancı olarak yalnızca Cleyton’ı oynattı.

Statü gereği 18 kişilik kadroya 5 yabancı alabilen 46 yaşındaki Önder Özen, Cleyton’a 5 maçın 4’ünde 90 dakika şans verdi, 33 yaşındaki oyuncu Denizlispor maçında ise 79’uncu dakikada oyundan çıktı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!