Onlar istikrardan yana

Güncelleme Tarihi:

Onlar istikrardan yana
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 14:14

PTT 1’inci Ligi’nde ilk yarının bitimine 2 hafta kala 18 kulüpten 15’i teknik adam değişikliğine giderken istikrarı seçen 3 takım Göztepe, Altınordu ve 1461 Trabzon, aynı isimlerle yola devam ediyor.

Haberin Devamı

GÖZTEPE’DE METİN DİYADİN GEÇEN YILDAN BU YANA

Şampiyonluğu kovalayan Göztepe, geçen sezon oynadığı 2’nci Lig’in 9’uncu haftasında göreve getirdiği teknik direktör Metin Diyadin’le bu sezon da 15 haftayı tamamladı. Tecrübeli teknik adam yönetiminde 7 galibiyet, 4 yenilgi ve 4 de beraberlik alan sarı kırmızılılar 16’ncı haftaya girerken 25 puanla 4’üncü sıraya yerleşti.

EROĞLU 4 YILDIR GÖREV BAŞINDA

4 yıldır sezondur Altınordu’nun başında olan Hüseyin Eroğlu, koltuğunu koruyan bir başka teknik adam. Hüseyin Eroğlu, 2012-13’te 3’üncü Lig’de aldığı kırmızı lacivertli ekibi PTT 1’inci Ligi’ne çıkarmayı başardı.

ZIVALIOĞLU DEVAM EDİYOR

Bir sezon aradan sonra yeniden PTT 1’inci Ligi’ne dönen 1461 Trabzon’da yola çıktığı Hamdi Zıvalıoğlu ile devam ediyor. Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde 15 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi 15’inci basamakta bulunuyor.

DEĞİRMEN ÇALIŞIYOR

PTT 1’inci Ligi’ndeki diğer Ege takımlarında ise değirmen yine çalıştı. Sezona Cüney Dumlupınar’la başlayan Karşıyaka, henüz 6. haftada kan değişimine gidip, takımı Kemal Özdeş’e teslim etti. Ancak Özdeş’le de başarıyı yaklayamayan Karşıyaka’nın başına kongre sonuna kadar Hüseyin Hamamcı getirildi. Denizlispor ise Mehmet Altıparmak ile başladığı sezona Ali Yalçın ile devam etmek zorunda kaldı. Geçen sezon Süper Lig’den düşen Balıkesirspor da modaya uydu. Sezona Erkan Sözeri ile başlayıp bir süre Muhammet Yılmaz’la devam eden Balıkesirspor’da 12’nci haftada Fikret Yılmaz göreve geldi. Ligde ayrıca Alanyaspor, Boluspor, Giresunspor, Karabükspor, K.Erciyesspor, Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor, Adanaspor, Elazığspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da çalıştırıcılarını değiştirdi.

KİMLER AYRILDI

PTT 1’inci Ligi’nde 18 takımdan 15’i daha ilk yarı bitmeden teknik direktörleriyle yollarını ayırdı. En son Adana Demirspor’dan Osman Özköylü ve Samsunspor’dan Ümit Özat’ın veda ettiği ligde sezona Engin Korıkır ile başlayan Şanlıurfaspor, takımını Hüseyin Dağ ve Tugay Kerimoğlu’na emanet ederek 3 teknik adam değişimi yaptı. Boluspor ise Özcan Bizati ile yollarını ayırıp Cüneyt Karakuş’u göreve getirirken, Alanyaspor Erhan Altın’ın yerine Hüseyin Kalpar’ı, Karabükspor Hüseyin Kalpar’ın yerine Elvir Balic’i, Yeni Malatyaspor Yücel İldiz’in yerine İrfan Buz’u, Giresunspor Sefer Yılmaz’ın yerine Erkan Sözeri’yi, Elazığspor Bayram Bektaş’ın yerine İbrahim Üzülmez’i, Kayseri Erciyesspor Alaaddin Demirözü’nün yerine Timuçin Beyazıt’ı, Adanaspor Eyüp Arın’ın yerine Engin İpekoğlu’nu, Gaziantep BŞB de Hakan Kutlu’nun yerine Bayram Bektaş’ı tercih etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!