Öğrenciye askıda kahvaltı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciye askıda kahvaltı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2015 02:17

İZMİR'in Alsancak semtendeki Muzaffer İzgü Sokak'ta hizmet veren Kafe Varuna Gezgin'in düzenlediği askıda kahvaltı kampanyası, dar gelirli öğrencilerin yüzünü güldürüyor.

Haberin Devamı

Kampanyaya katılan müşteriler, gelen hesabın üzerine 2 lira daha ödeyerek bir kahvaltı alıyor ve onu askıya asıyor. Ardından Varuna Gezgin'e gelen bir öğrenci, askıda duran kahvaltıyı sipariş veriyor. Bu kahvaltının karşılığında da herhangi bir ücret ödemesine gerek kalmadan karnını doyuruyor. Kampanyaya katılanlar, kahvaltının yanında, saat 12.00'ye kadar melemen yiyip, üzerine1 lira fazladan öderse, buraya gelen öğrenciler de sadece 1 liradan melemen siparişi verebiliyor.

Öğrenciye askıda kahvaltı

HER GÜN 25 ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR

Kafe Varuna Gezgin'in askıda kahvaltı kampanyasından her gün yaklaşık 25 öğrencinin faydalandığını, bu sayının bağışa göre artış gösterdiğini belirten işyeri ortaklarından Halil Ünsal, "Öğrenci kentleri olan Ankara, Eşkişehir ve İzmir'deki işletmelerimizde bu kampanyayı uyguluyoruz. Birçok öğrencinin, gün geliyor cebinde bir bardak çay içip sabah kahvaltısı yapacak parası olmuyor. Şurada bir çay içeyim dediğinde 3 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Kampanyamızda öğrenciler karınlarını melemen yiyerek 1 TL gibi cüzi bir fiyata doyururken, askıda kahvaltıdan ise ücretsiz yararlanıyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!