Mustafa’dan sevgilerle

Güncelleme Tarihi:

Mustafa’dan sevgilerle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2013 00:00

Cazip teklifleri çevirdi Karşıyaka’da kaldı

Haberin Devamı

 KARŞIYAKA ile sözleşmesi sona eren Mustafa Sevgi, aralarında Süper Lig takımlarının bulunduğu pek çok talibini geri çevirip, yeşil-kırmızılı kulüpte kalmayı kabul etti. Yönetimin geçen sezondan kalan 160 bin TL’lik alacağını da ödediği tecrübeli futbolcu, önümüzdeki hafta içinde İzmir’e gelerek bir yıllık sözleşmeye imza atacak.

Yasaklı madde kullandığı için 2 yıl ceza alan 30 yaşındaki Mustafa, KSK’deki dördüncü sezonuna gireceğini hatırlatarak, “Cazip teklifler aldım. Ama yeni yönetimdeki ağabeylerim 2 sezon önce cezalıyken bana kucak açtı. Kulübüme vefa borcum var. Yuvam olarak gördüğüm Karşıyaka’da kalmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

GÖREV dağılımı yapan Karşıyaka yönetimi, teknik direktör adaylarıyla masaya oturmaya başladı. Kurmaylar ilk olarak Serdar Dayat ve Levent Eriş ile görüştü. Ücret konuşulmayan görüşmede yeni kurulacak takımın yüksek maliyetli olmayacağı açıklandı, adayların görüşleri alındı. Listede Tahir Karapınar, Mustafa Kaplan, Mehmet Altıparmak gibi isimler de var. Kurmaylar Hüseyin Hamamcı ve Recep Umut’u da alternatifler arasında tutuyor. Yönetim, teknik heyetin İzmirli olmasını tercih ediyor. Kaf-Kaf’ın yeni hocası hafta içinde Yaşar Holding’le yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!