Marmaris'te tiyatro günleri

Güncelleme Tarihi:

Marmariste tiyatro günleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:39

MUĞLA'nın Marmaris Belediyesi'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 'Tiyatro Günleri', Rutkay Aziz, Taner Barlas ve Ümit Denizer tarafından kaleme alınan 'Adalet, Sizsiniz' adlı oyunla başlıyor. 15-19 Mart arasında sürecek etkinlikte, beş tiyatro oyunu sanatseverler buluşacak

Haberin Devamı

Marmaris Belediyesi ile Akademi Garaj işbirliğiyle ve "Tiyatro iyidir" sloganıyla düzenlenen "Tiyatro Günleri", 15-19 Mart tarihleri arasında yapılacak. 15 Mart Salı akşamı Rutkay Aziz, katılacağı söyleşide, Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nin konuğu olacak. Ardından Rutkay Aziz, Taner Barlas ve Ümit Denizer tarafından kaleme alınan 'Adalet, Sizsiniz' adlı oyun sahnelenecek. 16 Mart akşamı Akademi Garaj Oyuncuları tarafından "Elimizden Geldiğince, Dilimizin Döndüğünce" adlı oyun sahnelenecek. 17 Mart perşembe tiyatrocu Günay Karacaoğlu "Basit Bir Ev Kazası" adlı oyunla Marmarislilerle buluşacak. 18 Mart'ta yine Akademi Garaj oyuncularınca 'Deli Kadın Hikayeleri' adlı oyun sahneye konulacak. Son olarak 19 Mart'ta Tiyatro 1112 Garaj oyuncuları 'Puro ile Leyla' ile sahnede olacak. Sanatçılar Umut Toprak ve Aylin Saraç da hafta boyunca oyunculuk ve hikaye kurgulama konusunda atölye çalışmaları gerçekleştirecek.
Marmaris Belediye yetkilileri, "Dört gün boyunca beş tiyatro halka ücretsiz olarak oynanacaktır. Tiyatro oyunları öncesi sanatçılarla halka açık söyleşiler yapılacaktır" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!