Manisa’nın üçüzleri

Güncelleme Tarihi:

Manisa’nın üçüzleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

KAHVEHANEDE garsonluk yapan 29 yaşındaki Hayrettin Özen'in 27 yaşındaki evhanımı eşi Sevda Özen, dokuz yasındaki çocukları Serkan'dan sonra ikinci kez hamile kaldı. Sağlık kontrolu için Manisa Doğumevi'ne gitmeye başlayan Sevda Özen, hamileliğinin üçüncü ayında üçüz bebeği olacağını öğrendi.

DOKTORLAR, hamileliğinin yedinci ayından sonra Özen'in doğumunun riskli olacağı gerekçesiyle, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Doğum Kliniğine yönlendirdi. Kontrollara iki ay burada devam eden Sevda Özen, sezaryenle üçüz bebeklerini dünyaya getirdi.

DOĞUMU gerçekleştiren Doçent Doktor Ümit Sungurtekin, kız bebekler Sercan'ın bin 830 gram, Sevcan'ın bin 930 gram ve erkek olan Doğukan'ın bin 500 gram olarak dünyaya geldiğini söyledi. Doç. Dr. Sungurtekin, anne ve küvezde bakıma alınan üçüzlerin sağlık durumlarının oldukça iyi olduğunu belirtti.

GENÇ kadın, eşinin kazandığı parayla şimdiye kadar idare ettiklerini, ancak bir anda dört çocuklu olunca maddi açıdan kendilerini zor günlerin beklediğini söyledi. Sevda Özen, servis görevlilerinden, CBÜ Rektörü Prof. Tuna Taner'in talimatıyla tüm masrafları üniversitenin üstlendiğini öğrenince çok sevindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!