Leyla’yı özel ekip arıyor

Güncelleme Tarihi:

Leyla’yı özel ekip arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2009 00:00

Diyarbakır’dan 47 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Leyla Baykuşak’ın Denizli’de dilendirilirken görüldüğü ihbarı polise alarma geçirdi.

Haberin Devamı

Küçük kızın bulunması için 100 kişilik özel ekip oluşturuldu. Akkale Mahallesi’ndeki, bir mermer atölyesine geçen Salı günü gelen 45 yaşlarında, 1.90 boyunda, doğu şiveli bir kişi, yanında ağzı maskeli bir kız çocuğuyla dilenmeye geldi. Çocuğun ameliyat olduğunu, tedavisini sürdürebilmesi için paraya ihtiyaç olduğunu söyleyen kişiden şüphelenen fabrika sahibi Mehmet Eyüpoğlu, şüphelenerek, bir bahane uydurup gittiği ofisinden polisi arayarak ihbarda bulundu.
20 dakika polisi bekledi
Bu sırada dilencilik yapan şüpheli kişi, kız çocuğunu da alarak, telaşlı bir şekilde fabrikadan ayrılarak bir minibüse bindi. 20 dakika beklemesine rağmen polisin gelmediğini ileri süren işadamı Eyüpoğlu, bu defa İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar’ı makam telefonundan arayarak, durumu bildirdi. Çınar’ın talimatı üzerine bölgede çalışma başlatıldı. Minik Leyla’nın bulunması için 100 kişilik özel bir ekip de oluşturuldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!