Kocan Kadar Konuş: Diriliş’e tam not

Güncelleme Tarihi:

Kocan Kadar Konuş: Diriliş’e tam not
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 13:09

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı, senaryosunu Kıvanç Baruönü ile Şebnem Burcuoğlu’nun yazdığı, başrollerini Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı BKM yapımı Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminin İzmir galası yoğun ilgi gördü. İzmir galasına yönetmen Kıvanç Baruönü ile başrolleri paylaşan Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın da katıldığı film, İzmirliler’den tam not aldı.

Haberin Devamı

İzmir Optimum Outlet’te Cinemaximum salonlarında, kuruluşunun 15’nci yılını kutlayan BKM Ege bölge Temsilcisi Devajans tarafından gerçekleştirilen galaya, çok sayıda İzmirli sinemasever katıldı. Şebnem Burcuoğlu’nun "Kocan Kadar Konuş: Diriliş" isimli romanından uyarlanan ve "Kocan Kadar Konuş"un devamı niteliği taşıyan filmin gösterimi öncesi alışveriş merkezinin meydanında sevenleriyle buluşan, kısa süreli sohbet eden Ezgi Mola, Murat Yıldırım ve Kıvanç Baruönü, izleyenlerle selfie çektirdi. Filmi seyirciler arasında kendilerine ayrılan sıralarda izleyen ekip, filmin üçüncüsünün çekilip çekilmemesi konusunu seyirciye sordu. Gelen olumlu tepkiler üzerine üçüncü Kocan Kadar Konuş için çalışma sözü verildi.

Kocan Kadar Konuş: Diriliş’e tam not


Geleneksel Türk kızı kalıplarına ve nesiller boyu devam eden "ne derler" korkusuna meydan okuyan İzmirli Efsun, hayatının aşkı Sinan’a evlenme teklif eder ve düğün süreci başlar. Ancak, her genç kızın kƒbusu, Efsun ve Sinan’ın hikayesine de gölge eder. Bu gölge, ailelerdir. Kendi doğruları ve değer yargılarıyla yüz yılların evlilik adetlerine ve geleneklerine meydan okuyan Efsun ile Sinan’ın cesaretinin komediyle buluştuğu ve başrollerini Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın paylaştığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş’te, Hümeyra, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Salınmış, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar, Güçlü Yalçıner, Mehmet Baran Erdoğan, Tolga Çıklaçiftçi, Romina Özipekçi, Gözde Seda Altuner, Burak Topaloğlu, Emine Gülsüm Göznümer, Ayten Mısırlıoğlu yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!