Kimsesiz şampiyonlar

Güncelleme Tarihi:

Kimsesiz şampiyonlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 16:38

MANİSA Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklar, Badminton Türkiye Şampiyonası'nda takım halinde birinci oldu. 5 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan kimsesiz şampiyonlar, kupayı Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'a getirdi.

Haberin Devamı


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Badminton Federasyonu'nun 22-26 Mayıs tarihlerinde beşinci kez düzenlediği Badminton Türkiye Şampiyonası'nda, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı kurumlarda kalan çocuklar şampiyon oldu. Konya'da düzenlenen şampiyonaya katılan 8 çocuk, gençler kategorisinde elde ettikleri başarının sevincini Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile paylaştı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan'la birlikte Vali Bektaş'ı ziyaret eden çocuklar kazandıkları kupayı da götürdü.

Kimsesiz şampiyonlar

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, 8 çocuğun elde ettiği başarının güzel bir örnek olduğunu belirterek, "Çocuklarımız azimlerini hiç kaybetmiyor. 5 yıldır üst üste şampiyon oluyoruz. Kupaları kimseye kaptırmadık. Çocuklara yol gösterildiğinde, sahip çıkıldığında başarının da beraberinde geldiğini gördük. 8 şampiyon çocuğumuzun içinden Merte Ayyürü ve Kezban Özcan da milli takıma seçildiler" dedi. 

Haberin Devamı

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş da, öğrencileri tebrik ederek, "Nereden nereye... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı kurumlarımızdaki çocuklarımız artık başa güreşiyor, önde yarışıyorlar. Şampiyon olup kupa getiriyorlar. Rakip tanımıyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu. Vali Erdoğan Bektaş, öğrencilere çeşitli ödüller verdi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!