Karşıyaka’da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 13:28

 PTT 1’inci Lig’de deplasmanda Samsunspor’u 2-1 yendikten sonra evinde Boluspor’la 1-1 berabere kalarak kümede kalma yolunda umut tazeleyen Karşıyaka, yarın 1461 Trabzon’a konuk olacak.

Haberin Devamı

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak kritik 90 dakikayı Ali Palabıyık yönetecek. Müsabaka TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.Karşıyaka’da iyileşen sol bek Kvesic kadroya alınırken, geçen hafta Kvesic’in yokluğunda görev alan Çağlar kafileye dahil edilmedi. Hazır hale gelen Necati 18’de yer alacak. Tedavisi süren Berkay Can bu hafta da yok.

Karşıyaka yönetimi, Trabzon’da takımı yalnız bırakmayacak. Başkan Fatih Diniz’in yanı sıra 2’nci Başkan Cenk Karace, Futbol Şube Başkanı Kerim Çetin, Futbol Şube Yöneticileri Korhan Yetiş ve Mustafa Özçakar ile Genel Sekreter Mehmet Yaya’nın zorlu deplasmanda yer alacağı ifade edildi.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, "Boluspor maçının ikinci yarısında sergilediğimiz oyunu bu kez 90 dakikaya yayarak galibiyet arayacağız. Rakibimiz de bizim gibi alt sıralardan kurtulmak istiyor. Futbolcularıma güveniyorum, taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!