Karşıyaka’da çifte şok

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’da çifte şok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 14:44

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda cumartesi günü deplasmanda Galatasaray’la karşılaşacak olan Karşıyaka, mali sorunlarını bir türlü aşamıyor.

Haberin Devamı

Karşıyaka’da çifte şok

Eski futbolcu ve teknik adamlara olan yaklaşık 500 bin TL borcu ödeyerek transfer yasağını kaldırıp yeni alınan oyunculara lisans çıkarmayı planlayan Karşıyaka yönetimi, iki süpriz olayla sarsıldı. Menajerliğini eski Futbol Şube Sorumlusu Osman Kırkpınar’ın kardeşi Orhan Kırkpınar’ın yaptığı forvet oyuncusu Taha Balcı’nın sözleşmesinin kongreden bir gün önce feshedildiği ortaya çıkarken, eski Başkan Ali Erten’in, 29 Aralık’ta yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp kasasında olduğunu açıkladığı 100 bin TL’lik çek de bulunamadı.

Takımla antrenmanlara çıkmaya devam eden Taha’nın kendilerine, "Bonservisim elimde. Oynama garantisi alırsam kalırım" dediğini belirten Başkan Fatih Diniz, "Biz de olayı bu şekilde öğrendik. Oyuncu alacakları için Futbol Federasyonu’na bile başvurmamış, eski yönetim sözleşmesini feshetmiş" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Yusuf Şimşek’in kalmasını istediği Taha ile sözleşme yenileneceği bildirildi. Öte yandan kulübe reklam verecek bir firmadan alınan ve kasada olduğu açıklanan 100 bin TL’lik çekin Ali Erten’de olduğunu öğrendiklerini söyleyen Diniz, "Erten’i arayıp çeki istedik. Reklam verecek firmayla da görüşüp sözleşmeyi talep edeceğiz" dedi.

Eski Karşıyaka Başkanı Ali Erten, 100 bin TL’lik çekin kendisinde olduğunu, en kısa zamanda kulübe teslim edeceğini açıkladı. Genel kurulda göreve gelen Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetimle henüz devir-teslim yapmadıklarını söyleyen Ali Erten, "Kongrede açıkladığım gibi, 100 bin TL’lik çeki devir-teslim esnasında diğer evrakla birlikte yeni yönetime vereceğim. Bu konuda spekülasyon yapılmasın" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!