Karşıyaka ne yapsa olmuyor

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka ne yapsa olmuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:16

PTT 1’inci Lig’de aylardır düşme kabusu gören Karşıyaka, bu sezon 2 yönetim değiştirdi, ilk yarıda 21, ikinci yarıda 15 olmak üzere 36 transfer yaptı, takımı 5 farklı teknik direktöre emanet etti ama bir türlü son sıradan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Ligdeki son maçında Vartaş Elazığspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan yeşil kırmızılı ekip, galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. İkinci yarıda 9 haftada yalnızca 1 galibiyet alabilen Karşıyaka, son 8 haftaya girerken 19 puanla kurtuluş barajının 6 puan gerisinde bulunuyor.

Karşıyaka, özellikle hücum hattındaki eksikler yüzünden Elazığ deplasmanında varlık gösteremezken, ilk maçında puan alamayan yeni teknik direktör Soner Tolungüç, pes etmeyeceklerini söyledi. Sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Tolungüç, "Bu geri dönüşü yapabiliriz. Kalan 8 maçımızdan 6 tanesini İzmir’de oynayacağız. Umudumuzu yitirmedik" dedi. Tolungüç, milli maç arasından sonraki rakipleri Adanaspor’un Adana Demirspor derbisini izlemek için bu kente gitti.

İKİ FİRE DAHA

Haberin Devamı

Ligde kalma mücadelesi verirken sakatlık ve ceza problemleriyle de boğuşan Karşıyaka, Elazığ deplasmanında 2 fire daha verdi. Maçta dördüncü sarı kartını gören stoperlerden Berkay Can ile kırmızı kartla oyundan atılan İbrahim Kaş cezalı duruma düştü.

Yeşil kırmızılı ekipte defans hattında uzun süredir sakat olan Diarra ile Kvesic’in milli maç arasından sonra dönmesi, Gökhan, Necati, Tayfun, Şahin ve Abdülhamit’in de iyileşmesi bekleniyor.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!