Karabağlar’da çok özel açılış

Güncelleme Tarihi:

Karabağlar’da çok özel açılış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2009 21:44

İzmir’in en büyük ilçesi Karabağlar, yeni yapılan Belediye hizmet binasını düzenlediği muhteşem törenle hizmete açarken, adeta şölen havası yaşattı.

Haberin Devamı

izmir’in en büyük ilçesi Karabağlar Belediyesi hizmet binasını muhteşem bir törenle hizmete açtı. chp’nin üst düzey yetkilileri ve belediye başkanlarının, yeni kurulan ilçe Karabağlar’ın Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ü yalnız bırakmadığı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verilidi. Açılış sonrası düzenlenen kokteyle, izmir Milletvekili ve tbmm Başkanvekili Güldal Mumcu, chp Genel Sekreteri Önder Sav, izmir Milletvekilleri Abdürrezzak Erten, Kemal Anadol, Mehmet Ali Susam, Ahmet Ersin, chp izmir İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Kürüm çifti ev sahibi

Gecede belediyenin 100 günlük hizmet süresi barkovizyon gösterisiyle davetlilere sunuldu. Kokteylin ev sahipliğini yapan Başkan Sıtkı Kürüm’ü eşi Fatma Kürüm de yalnız bırakmadı. Ünlü tenor Hakan Aysev, unutulmaz bir konser verdi. Gece havai fişek gösterisiyle sona erdi. Milletvekili ve meclis üyeleri daha sonra Bizim Gazino’ya gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!