Kadın Efe'nin Halk Et atağı

Güncelleme Tarihi:

Kadın Efenin Halk Et atağı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 01:13

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli İlçesi’nin tüm altyapısını baştan sona yenileyip, halka ucuz et yedirmek için de ’Halk Et’ açacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, doğup, büyüdüğü Nazilli İlçesi’ndeki İsabeyli Mahallesi’nde eşi Ercan Çerçioğlu ile mangal keyfi yaptı. Pek çok ünlü ismin uğrak yeri olan bir balık restoranda (Balıkçı Erkan) da haftasonu stres atan Başkan Çerçioğlu, DHA muhabirine Nazilli ile ilgili projleri hakkında bilgi verdi. Burası için yatırım kampanyası hazırladığını belirten Başkan Çerçioğlu, Nazilli’nin kızı olarak ilçenin hakkettiği yere gelmesi için çalışacağının sözünü verdi. Tüm bu projelerini 30 Mart’ta bir basın toplantısı düzenleyerek, açıklayacağını kaydetti. Nazilli’nin tüm altyapısını baştan sona yenileyeceklerini vurgulayan Çerçioğlu, "Halkının daha sağlıklı su içebilmesi için Ordu Caddesi’nden başlattığımız alt yapı çalışmalarına önümüzdeki hafta Hürriyet Caddesi’nden devam edeceğiz. Önümüzdeki iki ay içerisinde ilçedeki tüm mahallerde asfaltlama çalışması yapacağız" dedi.

NAZİLLİ’YE HALK ET

Haberin Devamı

Nazilli’ye halka ucuz et yedirmek için "Halk Et" adı altında satış noktaları açacaklarını da belirten Başkan Çerçioğlu, "İl Özel İdaresi’ne ait Çine’deki Ege Et Tesisleri, 30 mart’taki yerel seçimlerin ardından Büyükşehir’e geçti. Ege Et’e 5 milyon lira yatırım yapıp, et kombinası haline getirdik. Tüketciye ucuz ve kaliteli et yedirmek için de sadece Aydın’ın değil Ege Bölgesi’nin en önemli kombinalarından olan Ege Et, 17 ilçede ’Halk Et’ noktalarında satışa girecek. Böylelikle vatandaşlarımızu ucuz et yiyecek hem de besicilerimizi korunacak. Bu ’Halk Et’ satış nokltalarından bazıları Nazilli’de olacak. İlk olarak, Nazili’deki İstasyon Meydanı, Uğur Mumcu Parkı yanında bir satış noktası oluşturmak için dükkan kiralandı. Önümüzdeki ay hizmete girecek" dedi. Çerçioğlu, ’Halk Ekmek’ satış noktası açmak için de çalışmalarının olduğunu kaydetti.

"FAKİRLER İÇİN YEMEK FABRİKASI KURACAĞIZ"

Kuyucak İlçesi’nde yemek fabrikası kurmayı planladıklarını da aktaran Başkan Çerçioğlu, "Bu fabrikamızda yöreye hizmet edecek. Vatandaşların toplu yemek yemelerine karşıyım. Çünkü bizim halkımız utangaçtır. Yemek almaya çekinip, sıkılabilir. Biz de tespit ettiğimiz yoksul kimselere evlerine kadar yemekleri görevlilerimizle göndereceğiz. Nazilli’deki ihtiyaç sahiplerine de buradaki fabrikadan yemek göndereceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

NAZİLLİ’DE ÜÇ NOKTADA GENÇLİK MERKEZİ AÇTIK

16 ilçemizle birlikte Nazilli’nin üç ayrı noktasında gençlik kültür merkezlerini hizmete açıklarını da hatırlatan Başkan Çerçioğlu şunları söyledi:

"Pınarbaşı, Sümer ve Yıldıztepe mahalleri’nde açılan bu merkezler, büyük ilgi gördü. Bu sosyal bir projedir. Bu merkezlerimizde gençlerimize ve öğrencilerimez satranç, futbol, bağlama ve halk oyunları dersi verilmekte. Ayrıca, etüd olarak da yararlanılmakta. Burada yetişen çocuklarımızı ilerde üst mevkilerde görmek en büyük arzumuz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!