İzmir’den Erzurum’a kardeşlik köprüsü

Güncelleme Tarihi:

İzmir’den Erzurum’a kardeşlik köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 11:32

İZMİR Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü öğrencileri, "Bir Kardeşim Daha Var" ve "Biri Bana Biri Kardeşime" kampanyalarıyla kıyafet ve kırtasiye malzemesi toplayıp, Erzurum Karayazı’da ve İzmir Bayraklı’da yaşayan kardeşlerine yardımda bulundu.

Haberin Devamı

Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenleyerek, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olan İzmir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü birinci sınıf öğrencileri, bu kez geleceğin üniversite öğrencilerine destek olmak için yola çıktı. Öğrenciler, "Bir Kardeşim Daha Var" ve "Biri Bana Biri Kardeşime" isimli kampanyalar ile topladıkları malzemeleri, Erzurum’un Karayazı ilçesinde eğitim veren Karayazı İlköğretim Okulu ve Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Sosyal Marketine ulaştırdı.

İzmir’den Erzurum’a kardeşlik köprüsü



Öğretim Görevlisi İlknur Çalışkan’ın koordinatörlüğünde düzenledikleri kampanyalar için Kızılay ve Nak Kargo’dan da destek alan öğrenciler Cemalettin Uğurer, Handenur Çoban, Şeyma Gül Erdede, Gamze Türkeli, Erdi Şen, Hasibe Gamze Yüksekbağ, Betül Uncu, Okan Onur, Hilal Demir, Selin Ekici ve Bülent Yiğit, gelecek günlerde de sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!