İzmir’den doğan 20 yıllık başarı öyküsü

Güncelleme Tarihi:

İzmir’den doğan 20 yıllık başarı öyküsü
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2012 00:00

İZMİR’de başarı öykülerinden biridir Kipa... 1992’de 100 ortaklı bir girişim olarak kurulur. Kipa’nın ilk mağazası Bornova Kipa, 1994’te faaliyete geçer.

Haberin Devamı

İlk alışveriş merkezi ise 1999’da Çiğli’de hizmete girer. Kısa sürede Ege’nin yıldızı haline gelen kuruluş, 2003’te dünyanın sayılı perakende zincirlerinden Tesco’yla ortaklık kurarak, hipermarket ve AVM’lerini tüm Türkiye’de hızla yaygınlaştırmaya başlar. Türkiye’nin 19 farklı bölgesinde 35 alışveriş merkezinde yıllık ortalama 100 milyon kişiyi ağırladıklarını bildiren Tesco Kipa AVM Ülke Direktörü Didem Aydın, bugün toplam 300 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan Kipa AVM’lerde bin 200 kiracıları olduğunu söyledi.

Sadakat yakalıyoruz

Aydın, AVM’leri yapılandırırken, ailelerin ihtiyaç duyduğu her şeyi bulabilecekleri bir konsept ortaya koymaya, bir yaşam alanı yaratmaya çalıştıklarını belirterek, “AVM’lerimiz, farklı çeşitleri ve farklı bütçelere hitap edebilmeleriyle alışverişte tek adres olma özelliği taşıyorlar. Çocuk giyiminden kozmetiğe, ev eşyasından elektroniğe her ihtiyaca cevap vermekle kalmıyor, farklı alternatifler sunuyorlar. Mağazalarımızda giyimde Batik’ten Boyner’e, ev dekorasyonunda Tepe Home’dan Paşabahçe’ye her türlü konsept ve markayı bulmak mümkün.
Gerek gerçekleştirdiğimiz etkinlikler, gerek sunduğumuz hizmetlerle AVM müşterisinin sadakatini yakalıyoruz. Örneğin; aile kulüplerimiz, İngilizce’den dans kurslarına, konferanslardan yemek kurslarına kadar pek çok ekinlik yapıyor” dedi.
Kiracıların genel merkezleri ile güçlü iletişim kurduklarını da kaydeden Didem Aydın, şöyle devam etti: “Ayrıca; müşterilerimizi dinleyerek, onların istek ve beklentileri doğrultusunda AVM’deki marka karmamızı oluşturarak, farklılık yaratmayı hedefliyoruz.“

Danışmanlık hizmetine başladık

Haberin Devamı

Didem Aydın, mevcut yapıdaki hizmet yelpazelerini genişleterek kiralama alanında danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını da kaydetti. Aydın, “Bizimle marka olan ya da Kipa AVM ile Türkiye’de marka olan firmalara perakende dünyasında büyüme imkanı sağlayarak, kiracılarımızın sektördeki marka bilinirliliğini ve cirolarını artırmayı hedefliyoruz. İlk kiralama danışmanlık projemiz Çanakkale Biga’da 2013’te hizmete girecek olan bölgenin ilk AVM’si Biga AVM ile başladı bile. Yatırımcılara, Tesco’nun Orta Avrupa’daki AVM’lerinde Mart 2013’ten itibaren mağaza açma imkanı sunmaya başlayacağız” dedi.

Yaratıcılığınızı konuşturun

Haberin Devamı

Cep telefonu dünyasında farklı boyutuyla yeni bir sınıf açacak olan Samsung Galaxy Note 10.1, standart 10.1 inç ekranı ve S Pen kolaylığıyla yaratıcılığın ve verimliliğin önündeki engelleri kaldırıyor. Sahip olduğu büyük ekranı sayesinde öğrenme, çalışma ve yaratıcılık gerektiren işlerde verimliliği en üst noktaya çıkaracak çoklu ekran işlevini sunuyor.

Mart kapıdan baktırır kiloları Hypoxi ile yaktırır

Soğuk günlerin ardından vücudumuz da şımartılmak istiyor. Kasvetli ve güneşsiz günleri geride bırakıp, bahar neşesine kavuşmayı artık herkes diliyor. Hypoxi ile hem bedeninizi şekillendirebilir hem de ruhunuzu besleyerek baharın neşesine ortak olabilirsiniz. Basınç terapisiyle incelme yöntemi olan Hypoxi, kan dolaşımını hızlandırarak egzersizle birleştiriyor. Kısa zamanda, daha az efor sarf ederek problemli bölgelerdeki yağların yakılmasına yardımcı oluyor. İzmir Alsancak’taki Hypoxi Studio’da, özel programıyla 4 günde 1 bedene kadar incelme olanağıyla formunuza kavuşmak mümkün.

2013 kışına hazırlık

Haberin Devamı

Emporio Armani  Kış 2012-2013 Bayan Koleksiyonu, Milano Moda Haftası’nda sergilendi. Koleksiyon, soğuk kış günlerine eğlenceli bakış açışı katıyor. Moda dünyasının duayeni Giorgio Armani, bu yeni koleksiyonunda renklerle ve parçalarla adeta oyun oynuyor. Uyumsuz renkler birbiri içinde eriyor, eteklerin altına pantolonlar giyiliyor. Şalvar pantolonlar, çiçek desenleri, çok renkli kürk etol ve yelekler dikkat çekiyor.

Üç koleksiyon birden

İlkbahar-yaz sezonuna hızlı giriş yapan DeFacto; Orient Express, Ocean Crew ve Mad Man adını taşıyan üç yeni erkek koleksiyonuyla rahatlık ve şıklığı buluşturuyor.

DNA’nızı şımartın

Zorlu, karlı ve soğuk bir kış geride kalıyor. Yıpranan, yorulan ve kuruyan cildinizi bahara hazırlamanın tam zamanı. Kışın kuruyan ve yıpranan cildinize iyi bakın, onu, Babor HSR de Lux Anti Aging Ultimate Cream Rich ile besleyin.

Kadınlar Günü’ne özel

Haberin Devamı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Creavit’in hediye önerisi, birbirinden farklı renk ve modeldeki minimal lavabolar... İster geleneksel Türk hamamının o şık kurnalarını özleyin, ister kıpkırmızı bir kalp hep elinizin altında bulunsun isteyin, ister Victoria dönemindeki gibi derin bir porselen kasenin önünüzde durduğunu ve yüzünüzü her sabah orada yıkadığınızı hayal edin.

Online satış mağazası

Scooter, online satış mağazasıyla konforu ve rahatlığı ayağınıza getiriyor. Soğuk kış günlerinde hiç dışarı çıkmadan rahatça alışveriş yapabiliyorsunuz. www.scooterayakkabi.com adresinden, kargo ücreti ödemeden online olarak dilediğiniz şıklığı ayağınıza kadar getirebilirsiniz.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!